Kudika
10 Iunie 2015

Acidul hialuronic are puternic efect anti aging, previne imbatranirea prematura a pielii, diminueaza aspectul inestic al ridurilor si atenueaza neplacerile cauzate de distrugerea celulara generata de radiatiile solare. In plus, mentine pielea la nivel optim de hidratare.

Comunicat de presa

Ce este acidul hialuronic și care sunt beneficiile lui

Potenteaza rezultatele cremei sau serului tau preferat, cu un booster concentrat cu ingrediente reparatoare care mentin bariera naturala intacta si previn deshidratarea pielii.

Noul produs Resist Hyaluronic Acid Booster imbunatateste considerabil nivelul de hidratare al pielii atunci cand este adaugat unei creme hidratante sau ser si ofera un aspect final mai tanar si mai luminos. Ca orice alt produs Paula's Choice, formula este 100% fara parfum si alcool si nu a fost testata pe animale.

Resist Hyaluronic Acid Booster: Acidul hialuronic are puternic efect anti aging, previne imbatranirea prematura a pielii, diminueaza aspectul inestic al ridurilor si atenueaza neplacerile cauzate de distrugerea celulara generată de radiatiile solare. In plus, mentine pielea la nivel optim de hidratare.

Acest booster specializat are textura de gel/lichid si este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul acneic sau intolerant. Se aplica si in jurul ochilor si contine o concentratie mare de ingrediente reparatoare care actioneaza asupra pielii si imbunatatesc imediat aspectul si textura acesteia, netezind liniile fine si adaugand o luminozitate aparte tenului.

Noua linie DEFENSE de la Paula’s Choice Skincare: Repararea daunelor cauzate de factorii poluanți din mediul extern
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: