Setari Cookie-uri

Strauss Romania lanseaza DONCAFE FRESH, cea mai proaspata cafea din Romania

Doncafe Fresh poate fi gasita, deocamdata, doar la Manufaktura, un altfel de coffee shop

Compania Strauss anunta lansarea Doncafé Fresh, cea mai proaspata cafea din Romania, ce poate fi personalizata dupa gustul fiecarui consumator. Aceasta poate fi descoperita in cel mai nou si mai modern coffee shop din Romania, Manufaktura by Doncafé, gandit si creat sa redefineasca experienta savurarii unei cafele proaspete.

Cine este Doncafé Fresh?

Doncafé Fresh este o cafea High-end, cu adevarat proaspata de la prajire pana la macinare, personalizata din origini pure. Originile sale vin din FRAIJANES Guatemala, GITURA Kenya, SIDAMO Ethiopia si TARRAZU Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolata sau caramel.

In 4 zile de la prajire, aromele volatile se amesteca pentru a-i conferi cafelei cel mai bogat gust. Dupa aceea, varful de arome poate fi savurat doar in urmatoarele doua saptamani. Astfel, Doncafé Fresh defineste prospetimea. Doncafé Fresh poate fi incercat in Manufaktura by Doncafé intre 4 si 18 zile de la prajire, sau cumparat pentru acasa in ambalaje de 250 gr.

Citește și:

Marius Melesteu, General Manager Strauss pentru Europa Centrala si de Est:

Doncafé Fresh” si “Manufaktura” sunt unice, si deschid drumul catre experiente si senzatii pe care iubitorii de cafea au putine sanse sa le aiba in Romania, si chiar in lume. Este un concept si un loc “inaintea timpului”, care inspira si ridica standardele, dar si asteptarile consumatorilor. In Manufaktura, totul este integrat si sustinut de cuvintele cheie: „Proaspat”, „Pentru tine”! Este o realizare romaneasca 100%, de care suntem deja mandri!

Doncafé Fresh si Manufaktura

Doncafé Fresh a aparut pentru ca Strauss a avut viziunea de a oferi iubitorilor de cafea placerea unei experiente cu adevarat unice, de a incerca si savura o cafea de exceptie, intr-adevarat proaspata, si de origini atent selectionate de specialistii Strauss Romania.

Citește și:

o Doncafé Fresh este proaspat prajita in instalatiile performante ale fabricii Strauss din Bucuresti, nu este prajita “artizanal”

o Cafeaua este transportata catre Manufaktura in containere din inox, special concepute, care sa protejeze aroma si sa mentina prospetimea

o “Doncafé Fresh” poate fi savurata in atmosfera creata la Manufaktura, unde este preparata pentru consum pe loc la aparatele profesionale “Victoria Arduino”, atat Black Eagle, cat si Adonis, de catre barista pasionati si antrenati.

o Iubitorii de cafea si consumatorii Manufaktura au posibilitatea sa isi cumpere “Doncafé Fresh” pentru a il prepara acasa, in oricare din originile pe care le prefera, proaspat prajite si/sau macinate si ambalate pe loc, in fata lor.

o Fiecare pachet de “Doncafé Fresh” este unic, el reprezentand preferinta clientului in functie de originea sau combinatia de origini aleasa si gradul de macinare al boabelor de cafea – care se face in fata cumparatorului. Fiecare pachet este personalizat cu un mesaj imprimat pe eticheta, un numar unic de identificare a pachetului si data la care s-a facut prajirea.

Citește și:

o Instalatia moderna care este in centrul Manufaktura by Doncafé este unica in lume, conceputa si realizata integral in Romania, iar alegerea pachetului de “Doncafé Fresh” preferat se face prin accesarea unui “touch screen” digital care ghideaza cumparatorul cu usurinta.

o Aici, parcurgi pasi care te indruma sa-ti descoperi cafeaua Doncafé Fresh potrivita tie. Intai esti invitat sa iti alegi tipul de preparare, respectiv macinare (ibric, filtru, espresso, brew), apoi notele de aroma, date de locul din care provin boabele de cafea, si taria sau cat de robust preferi sa fie corpul cafelei. Si, la final, iti poti personaliza pachetul cu un mesaj personal si elemente grafice sugestive.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.