Setari Cookie-uri

Samsung si Universal Pictures, parteneriat global cu Amblin Entertainment pentru filmul Jurassic World

Continut video afisat exclusiv pe televizoare Samsung SUHD

Comunicat de presa

Samsung si Universal Pictures, parteneriat global cu Amblin Entertainment pentru filmul Jurassic World

Continut video afisat exclusiv pe televizoare Samsung SUHD

Samsung Electronics Co., Ltd. a incheiat un parteneriat global cu Jurassic World, mult asteptatul film al lui Steven Spielberg, parte a seriei Jurassic Park.

"Parteneriatul cu Universal Pictures ne ofera oportunitatea unica de a ne demonstra tehnologia inovatoare si de a dezvolta o campanie integrata in jurul unuia dintre cele mai importante filme ale anului," a declarat Won Pyo Hong, Presedinte si Chief Marketing Officer, Samsung Electronics. "Prin continutul video Jurassic World, disponibil exclusiv pe televizoarele Samsung SUHD, vom prezenta imagini de cea mai buna calitate, parca desprinse din realitate, culori si detalii vibrante, care captiveaza telespectatorii si le ofera senzatia de apartenenta la actiune."

Citește și:

Samsung a sarbatorit premiera filmului Jurassic World prin crearea unui video wall care difuzeaza continut din film pe televizoarele SUHD, captivand vizitatorii de pe covorul rosu prin culori si detalii impresionante.

"Samsung este parte din povestea noastra," a declarat producatorul Jurassic World, Frank Marshall. "Viziunea noastra pentru film a presupus o scenografie extrem de realista, am depus eforturi pentru a aduce experienta cat mai aproape de telespectatori si pentru a adauga si mai multa valoare povestii."

Centrul pentru vizitatori din Jurassic World include exponate interactive de ultima generatie care ofera experiente captivante pentru acestia. Centrul este prevazut cu ecrane inovatoare Samsung, inclusiv televizoare UHD pentru ca vizitatorii sa experimenteze dinozauri virtuali si sa invete mai multe despre parc .

Citește și:

Televizoarele SUHD stabilesc un nou standard al continutului premium UHD pentru o experienta vizuala superioara. Noile tehnologii incorporate, precum tehnologia Nano crystal ofera cea mai ridicata puritate a culorilor, dar si un contrast mai bun, fiind de 2,5 ori mai luminoase decat televizoarele traditionale.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.