Setari Cookie-uri

Urca pe podium inghetatele LA STRADA cu aroma de mango, vanilie si fistic

In cautarea celor mai bune ingrediente din lume, inghetata LA STRADA ne poarta in autentica Indie, exoticul Madagascar si insorita Californie

comunicat de presa:

Inspirata din fascinanta si sofisticata lume a modei, brandul LA STRADA este un "fashion icon" al inghetatei, ce incapsuleaza spiritul strazilor italiene. Gama sa de arome este ca o colectie de haine cu diverse imprimeuri inspirate de ingredientele sale autentice. Dar secretul care se ascunde in spatele acestui look spectaculos al inghetatei LA STRADA il reprezinta tocmai aceste ingrediente care stau la baza retetelor sale desavarsite.

Pentru a intelege de ce este inghetata LA STRADA atat de buna, noua campanie "LA STRADA. TASTE THE WORLD" ne invita cu mult stil intr-o calatorie imaginara catre tinuturile exotice si insorite ale Madagascarului, Indiei si Californiei, locurile de unde sunt aduse vanilia, mango si fisticul.

"Fie ca vorbim despre inghetata clasica, artizanala sau despre sorbeturi fine, racoritoare si bogate in fructe, folosim intotdeauna cele mai bune ingrediente din lume, astfel incat ceea ce cream sa fie desavarsit. Prin intermediul noii campanii «LA STRADA. TASTE THE WORLD.» publicul este purtat direct la sursa ingredientelor, acolo unde acestea sunt cultivate cu multa experienta si traditie, culese cu grija si aduse in laboratoarele celor mai pasionati dintre creatorii de inghetata", spune Oana Stincel, Marketing Manager LA STRADA.

Citește și:

LA STRADA Mango

India este originea celui mai bun mango din lume. Il regasim in proportie de 45%, in sorbetul LA STRADA Mango. Cu un gust delicios de racoritor, contemporan, sorbetul de mango iese in evidenta atat prin look-ul neconventional, cat si prin gustul autentic de mango proaspat, care ne va transpune in atmosfera fascinanta a Indiei.

LA STRADA Vanilla

Indepartatul Madagascar este taramul celei mai pure si cautate pastai de vanilie de Bourbon. Cu inghetata LA STRADA Vanilla, simtim fiorul exotic de safari si refacem in minte drumul parcurs de cea mai buna vanilie de la origine... pana la noi. Cu o textura delicata si un gust inconfundabil, inghetata de vanilie va ramane mereu o piesa atemporala printre arome.

LA STRADA Pistachio

Cel mai intens fistic, adus din insorita Californie, desavarseste gustul inghetatei LA STRADA Pistachio si te invita sa simti freamatul si vibratia Americii. Cu un gust unic si un stil original, aceasta inghetata este o sursa eterna de inspiratie pentru adevaratii trendsetters.

Citește și:

Multe alte arome deosebite si gusturi autentice completeaza delicioasa colectie de inghetate si sorbeturi LA STRADA. Curiozitatea celor care o incearca va fi pe deplin rasplatita de arome precum: Strawberry, Blackcurrant, Yoghurt & Cherry, Dark Belgian Chocolate, Caramel, Mint & Swiss Chocolate, Hazelnut, Cappucino, Lemon & Lime, Pear, Butter Toffee si Tiramisu.

Vom putea explora o lume intreaga de oriunde si oricand.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.