Setari Cookie-uri

Tenul hidratat, must-have-ul sezonului

Pe langa, alimentele si lichidele pe care le putem consuma, exista tratamentele pe care le putem face pentru a avea un ten hidratat si luminos.

Comunicat de presa

Tenul hidratat este, fara doar si poate, un must-have in fiecare sezon. Este incredibil cum, din pricipa lipsei de interes in acest sens, putm arata si cu 10 ani mai batrane decat suntem. Ce este de facut? Care sunt solutiile cele mai eficiente in ceea ce priveste hidratarea tenului? "Sigur… sezonul cald vine cu placerile, dar si cu neplacerile lui. Soare, caldura, plaja, mare… minunat, dar tenul sufera foarte mult in acest sezon. Principala sursa de hidratare este apa. 60% din masa corporala a unui adult este formata din apa, de aceea este foarte important sa consumam cat mai multa", explica Adriana Barbu, terapeutul Trend Clinic.

Specialistii ne sfatuiesc, de asemenea, sa consumam ceai verde, binefacator la randu-i, datorita rolului protector pe care il are asupra pielii.

Pe langa, alimentele si lichidele pe care le putem consuma, exista tratamentele pe care le putem face pentru a avea un ten hidratat si luminos. Cel mai cautat in aceasta vara, chiar si de vedete, este Intraceuticals, tratamentul minune care hidrateaza tenul in profunzime. "Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite.", explica Adriana Barbu, Trend Clinic.

Citește și:

Riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate si volum piele, acestea sunt o parte dintre problem pe care le rezolva Intraceuticals. "Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un numar de 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase", conchide specialistul Trend Clinic.

foot interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.