Setari Cookie-uri

Cadouri pentru gusturi fine

Pasiunile sunt cele care dau savoare vietii, fie ca vorbim despre mancare, vicii sau activitati diverse.

Pentru a mentine un nivel ridicat de entuziasm si pentru a iesi din monotonia de toate zilele, este ideal sa ne intretinem pasiunile sub diverse forme. Oferirea de cadouri celor dragi sau chiar propriei persoane raspandeste bucurie in jur, mai ales atunci cand sunt alese cu grija si cand se preteaza personalitatii fiecaruia. Dar sa alegi cadouri poate fi uneori dificil, in special cand vine vorba despre oameni pretentiosi, motiv pentru care, vom veni cu propuneri in aceasta arie, in functie de pasiunile pe care le poate avea o persoana.

1. Pasiunea pentru bauturi fine

Multi domni sunt pasionati de bauturile fine precum cognacul sau vinul iar atunci cand le oferi cadou, sunt primite cu incantare si ulterior sunt introduse in colectia personala de acasa. Pentru a face o alegere reusita, este ideal sa cunosti cateva preferinte ale persoanei care primeste cadoul, spre exemplu: “Prefera vinurile albe, rosii sau rose? Seci sau dulci? Internationale sau romanesti?” O data ce detii aceste informatii, iti va fi mult mai usor sa faci o alegere si iti poti intrepta atentia catre prezentarea sticlei, un element important atunci cand o oferi drept cadou. Daca ambalajul este realizat din lemn, atunci va atrage privirile si va cuceri. In cazul in care nu poti obtine informatiile de mai sus, atunci poti darui accesorii utile pentru bauturile alcoolice, precum tirbusoane, carafe, decantoare, frapiere, pahare sau suporturi pentru cognac. Daca designul acestora este unul spectaculos si daca este realizat din materiale de calitate, atunci pretentiosul domn va fi cucerit deplin de cadou.

Citește și:

2. Pasiunea pentru produse gourmet

Papilele noastre gustative cauta mereu gusturi noi, fine, care sa provoace placere si satisfactie, sau cu alte cuvinte, sa ne aduca bucurie pe moment. Multi dintre noi au o pasiune pentru mancaruri fine si sunt interesati sa descopere noi arome, noi feluri de mancare care sa le ofere o experienta completa, incepand de la aspectul ambalajului, pana la gustul cel mai ascuns din produsul respectiv. In functie de preferintele celui caruia ii este dedicat cadoul, poti alege, fie delicatese precum foie gras sau terina, fie dulciuri precum gemuri, caramele, dulceturi sau ciocolata belgiana. Un set frumos ambalat cu foie gras o sa starneasca curiozitatea iar o cutie cu o nota eleganta, plina cu praline sau trufe belgiene, va trezi pofta si simturile celui care o primeste. De asemenea, in ultimii ani, un desert cu origini franceze si-a facut aparitia si in Romania iar acesta poarta numele de macarons. Culorile pastelate, cutiile feminine si aroma unica le fac cadouri perfecte pentru doamnele si domnisoarele amatoare de fineturi.

Citește și:

3. Pasiunea pentru cafea si ceai

O alta pasiune des intalnita printre oameni este cea pentru cafea sau ceai. Cea dintai, cafeaua, este aroma diminetii, aroma care te trezeste si iti aduce momente de relaxare si placere, si nu numai elixirul care iti asigura energia pentru o zi noua. Din acest motiv, cei pasionati de aceasta bautura magica, merita sa primeasca in dar sortimente cat mai speciale, unice, care sa rasfete simturile si sa le ofere o experienta unica. Puteti alege si optiunea de selectii, ce includ automat cafea cu diverse origini, precum Columbia, Kenya sau Guatemala si un ambalaj special, potrivit pentru cadou. Selectiile de cafea pot fi insotite si de catre accesorii pentru trabucuri, o alta pasiune fina ce se potriveste perfect cu licoarea aromata, desigur, in cazul in care cadoul este destinat unui fumator.

Cea de-a doua pasiune pe care multi oameni boemi o au este cea pentru ceaiuri. Exista sortimente pentru toate gusturile, precum ceaiurile verzi, negre, galbene, albe, de plante, de fructe sau ayrurvedice. Esential este sa cunoasteti preferintele celui caruia ii este dedicat cadoul si sa alegeti produse de calitate, de la branduri ce inspira incredere. O alta varianta, potrivita pe timp de vara, sunt ceaiurile special concepute pentru a fi servite reci, cu o mai mare deschidere catre oameni. Pentru un cadou complet, puteti asocia ceaiul cu accesorii precum ceainice, cani, seturi de portelan sau infuzoare. Rezultatul va fi unul spectaculos si va emana rafinament si calitate.

Citește și:

Cu totii avem cate o pasiune ce ne hraneste simturile si ne scoate din monotonie, aducandu-ne placeri efemere. Pe langa aspiratii, ambitii sau planuri marete de viata, trebuie sa avem grija si de nevoile fiziologice, oferind simturilor ce este mai de calitate, ce ofera placere, energie fizica si energie spirituala. Iar noi, la randul nostru, putem oferi celor dragi cadouri care aduc bucurie, atat pentru gestul in sine, cat si pentru placerea simtita in savurarea sa.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.