Setari Cookie-uri

adidas Originals lanseaza noul duo de parfumuri

Born Original pentru El si pentru Ea

Comunicat de presa

adidas Originals, brand autentic de articole sportive, lanseaza noul duo de parfumuri pentru barbati si femei: Born Original, doua arome dinamice care aprind talentul creativ - inspirat de curajul de a fi tu insuti, original, creativ.

Born Original inglobeaza spiritul energic, puternic al adidas Originals ce isi are originile in individualism, autenticitate si imaginatie. Fiecare are puterea launtrica de a recrea propria lume, de a deveni un agent al schimbarii. Fiecare este un artist in devenire, cu abilitatea de a amesteca, fuziona, imbina si remixa in mod unic idei, moda ,muzica, tehnologie. Creativitatea nu are inceput, nici sfarsit, nici frontiere. Pentru ca suntem toti Born Original.

Aromele Original

Pafumurile Born Original Pentru El si Pentru Ea au luat nastere dupa numeroase mixuri de arome si ingrediente. Fiecare parfum este unic in felul sau, fiind un amestec exploziv de note contrastante; ca o piesa hip-hop sau un graffiti, elementele individuale se imbina perfect pentru a crea expresii indraznete ale culturii urbane.

Citește și:

Born Original Pentru Ea este construit in jurul acordurilor vibrante si dulci de bomboane cu mar. Aceste note suculente explodeaza intr-un cocktail fructat de bergamota, caise si coaja de portocala. Tonurile ispititoare de nuca de cocos si iasomie confera o nota aparte si sunt intensificate de boabele de tonka.

Born Original Pentru El este ca un concert improvizat pentru simturi. Te prinde cu un acord captivant de scortisoara. O infuzie de rubarba si frunze de violete se imbina armonios cu aromele condimentate de piper negru si ulei de portocala.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.