Setari Cookie-uri

O excursie pe zi si un turneu national cu Scooby Doo, Tom si Jerry

Ingredientele campaniei de iunie UPC Romania

Comunicat de presa

UPC Romania anunta lansarea campaniei de vara si parteneriatul cu Boomerang TV / Turner. Campania are doua componente principale - o tombola prin care UPC ofera o excursie pe zi la Parque Warner Madrid si un turneu national cu 3 personaje indragite de desene animate: Scooby Doo, Tom si Jerry.

In perioada 3 - 30 iunie 2015, toti clientii UPC Romania care achizitioneaza un pachet 3Play (televiziune, internet si telefonie) sunt inscrisi automat intr-o tombola ce are ca premii excursii pentru 3 persoane la parcul de distractii Parque Warner Madrid. Clientii existenţi de 3Play pot participa gratuit la cursa pentru aceste excursii inscriindu-se pe pagina iunie.upc.ro.

Odata cu lansarea acestei campanii promotionale, UPC Romania lanseaza si invitatia in lumea desenelor animate. In luna iunie 2015, UPC si Boomerang TV / Turner organizeaza un turneu national ce ii are ca protagonisti pe indragitii Scooby Doo, Tom si Jerry. Cele 3 personaje s-au vor intalnit cu fanii lor, mici si mari, in Bucuresti, Ploiesti, Targu Jiu, Timisoara si Cluj-Napoca. Urmeaza alte 3 orase: Iasi (18 iunie), Galati (19 iunie) si Constanta (20 iunie). Toti cei care indragesc cele 3 personaje de desene animate sunt invitati sa le cunoasca si sa se fotografieze cu ele, sa descopere surprizele pregatite de UPC si Boomerang TV / Turner. Programul complet al turneului, care include orasele, datele si locatiile evenimentelor, este disponibil pe iunie.upc.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.