Setari Cookie-uri

STRIKE A POSE - studio de moda si fotografie

Piesele sunt produse in serie mica sau sunt unicat.

Comunicat de presa

Linia de haine STRIKE A POSE contine piese vestimentare functionale realizate din fibre naturale: rochii, veste, kimono-uri, fuste si topuri. Colectia este un mix de croieli avangardiste, minimaliste, destructurate, voit nefinisate pentru ca imperfectiunea este perfectiunea pe care o cautam. STRIKE A POSE este intr-o zodie mutabila, totul se transforma, nimic nu se pierde, totul curge si se aseaza natural pe linia corpului intr-un val de asimetrii si suprapuneri subtile.

Piesele sunt produse in serie mica sau sunt unicat.

De asemenea, studioul de moda si fotografie STRIKE A POSE ofera sedinte foto personalizate, styling, consiliere de imagine, detox de garderoba, sedinte de personal shopping si sustine seminarii/workshop-uri despre moda si stil.

Piesele vestimentare pot fi vizionate, achiziţionate sau împrumutate pentru sedinte foto de la showroom cu programare telefonica prealabila.

Citește și:

Fotografiile din lookbook sunt semnate de catre Tudor Belei, stilist Ailin Ibraim, asistent stilist Alexandra Necula, machiaj Tania Cozma, coafura George Emanoil Gruban.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.