Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Linia de haine STRIKE A POSE contine piese vestimentare functionale realizate din fibre naturale: rochii, veste, kimono-uri, fuste si topuri. Colectia este un mix de croieli avangardiste, minimaliste, destructurate, voit nefinisate pentru ca imperfectiunea este perfectiunea pe care o cautam. STRIKE A POSE este intr-o zodie mutabila, totul se transforma, nimic nu se pierde, totul curge si se aseaza natural pe linia corpului intr-un val de asimetrii si suprapuneri subtile.

Piesele sunt produse in serie mica sau sunt unicat.

De asemenea, studioul de moda si fotografie STRIKE A POSE ofera sedinte foto personalizate, styling, consiliere de imagine, detox de garderoba, sedinte de personal shopping si sustine seminarii/workshop-uri despre moda si stil.

Piesele vestimentare pot fi vizionate, achiziţionate sau împrumutate pentru sedinte foto de la showroom cu programare telefonica prealabila.

Fotografiile din lookbook sunt semnate de catre Tudor Belei, stilist Ailin Ibraim, asistent stilist Alexandra Necula, machiaj Tania Cozma, coafura George Emanoil Gruban.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: