Setari Cookie-uri

Haagen-Dazs aduce in Romania un nou sortiment racoritor - Summer Berries & Cream

Fructele de padure, in topul aromelor de inghetata din tendintele de food ale anului 2015

Comunicat de presa

Häagen-Dazs aduce in Romania un nou sortiment racoritor de inghetata, Summer Berries & Cream. Gustul de fructe de padure este cea mai cautata aroma de inghetata a anului 2015 la nivel international, arata International Dairy Foods Association. Cu 24% piure de fructe precum precum zmeura, capsunele, afinele si murele, Summer Berries & Cream vine in intampinarea cerintei consumatorilor romani pentru aromele fructate.

Realizat din piure de fructe, frisca proaspata, lapte, zahar si oua, sortimentul ofera experienta pentru care este recunoscut brandul Häagen-Dazs, aceea a unei inghetate catifelate si dense. In plus, siropul cremos de fructe si bucatelele de capsune intensifica aroma si confera inghetatei o textura aparte. Reteta este realizata in conformitate cu standardele recunoscute la nivel international ale brandului si contine 0% emulsificatori, coloranti artificiali si conservanti.

Citește și:

"Noutatea Häagen-Dazs a acestei veri este sortimentul Summer Berries & Cream, pe care l-am adus pe piata din Romania datorita nivelului ridicat al cererii. Se pastreaza in continuare reteta traditionala pentru a crea o inghetata cremoasa, densa, oferind o experienta specifica produselor Häagen-Dazs si recunoscuta in intreaga lume", declara Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator al inghetatei Häagen-Dazs.

Reteta traditionala cu aroma in tendintele de food ale anului 2015

La fel ca in cazul producerii sortimentelor de inghetata Häagen-Dazs cu arome clasice, si pentru varianta Summer Berries & Cream se folosesc doar ingrediente naturale. La baza retetei actuale se afla aceleasi ingrediente utilizate acum 54 de ani, cand s-au pus bazele brandului Häagen-Dazs. Prima inghetata super premium la nivel global, Häagen-Dazs pastreaza in continuare si tehnica de fabricare a produselor, astfel incat in compozitia produselor sa intre cat mai putin aer, iar inghetata sa fie mereu la fel de fina.

Citește și:

Noul sortiment al verii nu face exceptie de la calitatea pentru care este recunoscuta inghetata Häagen-Dazs, pastrand cremozitatea specifica brandului si gustul fin, racoritor. Accentul se pune pe folosirea ingredientelor proaspete, de o calitate superioara. De altfel, premisa de la care a pornit Reuben Mattus, fondatorul brandului, atunci cand a inceput sa comercializeze inghetata a fost aceea de rasfat luxuriant, super premium.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.