Setari Cookie-uri

Care este gustul verii tale?

Activia Pina Colada si Activia Pepene Rosu se intrec in competitia pentru gustul acestei veri

comunicat de presa:

Vara aceasta, Activia de baut invita la momente de relaxare si, deopotriva, la momente pline de aventura si provocari. Cu cele doua sortimente ale acestei veri, Activia Pina Colada si Activia Pepene Rosu, consumatorii descopera gustul verii care li se potriveste si, in plus, pot castiga o vacanta in Palma de Mallorca sau in Antalya.

Vara, corpul pierde o cantitate mai mare de apa si saruri minerale care trebuie compensate printr-un consum mai mare de lichide. In aceasta perioada, este nevoie sa fie consumate lichide bogate in nutrienti, iar iaurtul de baut este ideal intr-o zi calda de vara.

Pe platforma www.activia.ro utilizatorii sunt invitati sa voteze gustul acestei veri.

Ei pot alege ce vara prefera: Vara #PinaColada sau Vara #PepeneRosu votand produsul preferat si vor intra asfel in competitia verii. Daca vara castigatoare va fi #PinaColada, premiul consta intr-o saptamana de relaxare in Palma de Mallorca, iar daca vara castigatoare va fi #PepeneRosu, premiul este o saptamana de sporturi de apa si aventura in Antalya.

Citește și:

In plus, in fiecare saptamana pot castiga ceva special pentru vara:biciclete Biciclop.ro, ochelari de soare de la Optiplaza si lotiuni de plaja Garnier.

„Campania se bazeaza pe dualitatea verii, un sezon in care suntem atat „relaxati”, adica ne tolanim pe plaja, la soare, dar si „activi”, adica suntem dornici de aventura si experiente noi”, povestete Anca Ignat, Senior Brand Manager Activia.

Iaurtul probiotic Activia contine fermentul Bifidus Actiregularis, care a fost selectat in urma cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat traditional si este utilizat exclusiv de Danone. Numeroasele studii clinice au demonstrat in mod repetat ca bacteriile Bifidus Actiregularis reusesc sa traverseze bariera gastrica acida si ajung vii in flora intestinala, in cantitati mari. Fiecare pahar de Activia contine mai mult de 4 miliarde de fermenti Bifidus Actiregularis, in plus fata de fermentii obisnuiti din iaurt. Toti acesti fermenti activi din iaurt contribuie la mentinerea sau refacerea florei intestinale, al carei echilibru este extrem de important pentru sanatatea organismului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.