Setari Cookie-uri

Sarutari de tinut minte?

Celebreaza memorabil Ziua Internationala a sarutului, alaturi de NIVEA

Comunicat de presa

Atunci sau acum, sarutul si-a pastrat aceeasi semnificatie speciala, depasind granitele timpului sau ale curentelor, ajungand sa fie un laitmotiv al creatiilor artistice. Acesta merita sarbatorit din plin, pe 6 iulie, de Ziua Internationala a Sarutului, asa ca este timpul sa treci la actiune!

NIVEA te ajuta sa-ti pregatesti buzele pentru un sarut memorabil, cu o gama delicioasa de balsamuri de buze, special create pentru colorarea si ingrijirea delicata a acestora. Fie ca alegi NIVEA Fruitty Shine Cherry pentru buze stralucitoare, NIVEA Fruity Shine Strawberry pentru culoare intensa sau NIVEA Soft Rose pentru un touch romantic, buzele tale vor fi hidratate si pregatite pentru saruturi care sa faca istorie.
Pret recomandat pentru balsamuri: 9.02 lei, fiecare.

Afla povestile celor mai faimoase saruturi, de-a lungul timpului:

Citește și:


1. Sarutul in arta. Sarutul exprima senzualitate, pasiune, dorinta si vitalitate. Pictura "Sarutul" a lui Gustav Klimt este considerata drept cea mai importanta pictura art nouveau.

2. Sarutul divei. Buzele lui Marilyn Monroe au fost sursa de inspiratie pentru pictorul Andy Warhol’s. Picturile acestuia infatisand buzele divei au devenit populare in intreaga lume. S

3. Primul sarut din cinematografie. In 1896, protagonistii May Irwin si John C. Rice au prins curajul primului sarut in lumea cinematografiei. Desi filmul era intitulat chiar "Sarutul", publicul a fost uimit sa ii vada pe cei doi in plina actiune, mai ales in contextul in care sarutul reprezenta un subiect tabu.

4. Sarutul ca-n filme. Cel mai lung sarut in istoria cinematografiei a durat 3 minute si 24 de secunde. Necar Zadegan si Traci Dinwiddie se saruta pasional in filmul "Elena Undone" lansat in 2010.

Citește și:

5. Sarutul regal. In 2011, sarutul Printului William si al Ducesei de Cambridge, Catherine Middleton, la balconul Palatului Buckingham, a fost un subiect foarte discutat. Acesta a durat 0,7 secunde, fiind urmat de un altul, de 1,1 secunde. Poate sa para putin, insa comparat cu sarutul de nunta al Printului Charles si al Printesei Diana, care a durat doar 0,4 secunde, William si Kate chiar au intrat in istorie.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.