Setari Cookie-uri

Ghid de buna epilare

Daca faci parte dintre cele care obisnuiesc sa evite saloanele si epilatul profesional uite cateva motive pentru care sa nu o mai faci.

Comunicat de presa

Cat de des obisnuiesti sa te epilezi? Cum iti stabilesti frecventa procedurilor de frumusete de acest tip? Urmezi un grafic sau prestezi fortata de conditiile din teren?

Daca faci parte dintre cele care obisnuiesc sa evite saloanele si epilatul profesional uite cateva motive pentru care sa nu o mai faci.

Ordinea zonelor pe care le epilezi conteaza la fel de mult cat si felul in care aplici ceara. De aceea, Nicoleta Ion, Trainer Skin Care & SPA Division sustine ca "e important sa incepi mereu cu picioarele. Aici pielea e un pic mai calita si senzatia de durere va fi mai atenuata. "

In niciun caz sa nu te hazardezi sa te epilezi inghinal < brazilian style > de una singura. Nu vezi bine nici ce faci si nici cum sa indepartezi ceara. Deci, du-te la salon.

"Daca vrei sa ai parte de rezultate exceptionale, nu te cremui prea mult inainte de epilat. Ba dimpotriva! Fa un scrub si pregateste-te de operatiunea EPILAREA. Nu te feri de pudra de talc sau de pudra de bebelusi. Ajuta ceara sa adere mai bine", adauga specialista Rica.

Citește și:

Si, nu ezita sa ceri cosmeticienei sa iti aplice o ceara potrivita tipului tau de piele.

foto prima [pagina: dreamstime.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.