Setari Cookie-uri

O lume a privilegiilor cu cardul Premium MasterCard - experiente de nepretuit in orice moment

In anul 2010, MasterCard Romania a lansat primul program dedicat segmentului Premium - MasterCard Elite, iar in 2014 compania a pus la dispozitia clientilor doua programe aditionale, MasterCard Elite+ si MasterCard Elite Biz. Anul acesta, paleta de oferte si beneficii premium a devenit mai atractiva, atat din punct de vedere al avantajelor, cat si al diversitatii de branduri.

Comunicat de presa

MasterCard continua si in 2015 programul de oferte Premium, ce propune un pachet extins de privilegii si beneficii pentru utilizatorii de card Gold, Platinum, World, World Elite™ sau Corporate MasterCard™.

In anul 2010, MasterCard Romania a lansat primul program dedicat segmentului Premium – MasterCard Elite, iar in 2014 compania a pus la dispozitia clientilor doua programe aditionale, MasterCard Elite+ si MasterCard Elite Biz. Anul acesta, paleta de oferte si beneficii premium a devenit mai atractiva, atat din punct de vedere al avantajelor, cat si al diversitatii de branduri.

"In fiecare an, prin acest program, oferim o lume a privilegiilor utilizatorilor de MasterCard astfel incat sa beneficieze de cele mai bune oferte si sa experimenteze toate avantajele cardului", a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, MasterCard Romania. "Prin intermediul partenerilor nostri, oferim discounturi la branduri cunoscute din diverse domenii, iar fiecare plata cu un card MasterCard Premium va fi o experienta memorabila, asociata cu un cadou, discount sau moment de nepretuit™".
Alaturi de partenerii din Romania, compania aduce in prim plan oferte si avantaje din peste 300 de locatii ce includ noi branduri renumite, din domenii precum Fashion, Gourmet, Bijuterii, Beauty, Deco, Hobby sau Calatorii, distribuite in pachete Premium si Premium+.

Citește și:

Pachetul MasterCard Premium aduce in prim plan beneficii precum:
• Colectii multianuale ce ofera pana la 20% reducere pe loc;
• 150 de branduri, peste 300 de locatii, 15 orase.
Pachetul MasterCard Premium+ ofera clientilor beneficii precum:
• Reduceri pana la 50% reducere pentru produse si servicii ultra premium;
• 18 branduri, 40 de locatii;
• Alaturi de Airport Lounge, programul acorda valoare adaugata produselor de top.
Ofertele sunt valabile pana la 31 decembrie 2015, iar discountul nu se poate cumula cu alte reduceri sau promotii existente.
Catalogul Premium Offers este disponibil pe www.mastercard.com/ro/consumer/oferte-premium.html

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.