Setari Cookie-uri

Grand Plaisir la McDonald's, noua salata frantuzeasca semnata de Chef Nicolai Tand

Grand Plaisir by Nicolai Tand este combinatia rafinata de branza frantuzeasca, piept de pui fraged la gratar, apio, rosii cherry si bacon crocant, pe un pat de salata atent selectionata.

Comunicat de presa

McDonald's Romania continua colaborarea cu Chef Nicolai Tand si lanseaza salata Grand Plaisir, cu o reteta distinsa pentru o vara perfecta. Cu o selectie de ingrediente inspirate din bucataria franceza si folosite in premiera la McDonald's, salata Grand Plaisir este alegerea ideala pentru clientii care apreciaza o masa usoara si proaspata.

"Grand Plaisir este exact asa cum trebuie sa fie o salata: are ingrediente proaspete si gustoase, texturi diferite, dar care impreuna formeaza o combinatie rafinata de vara. Sunt incantat ca anul acesta am dus colaborarea cu McDonald’s mai departe si am creat o salata frantuzeasca, perfecta pentru un pranz relaxat, in care ingredientul meu secret este dragostea pentru gatit", spune Chef Nicolai Tand.

"Anul trecut am facut primul pas spre o colaborare in premiera pentru piata noastra. Chef Nicolai a transformat retetele noastre de salate, inovand la nivel de gust, combinatie si ingrediente. Nicolai a avut mana libera in crearea unei salate de la zero, cu ingrediente proaspete alese de el si care sunt folosite pentru prima data in restaurantele noastre. Inovam constant, cautam mereu cele mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostri si ne bucuram cand le facem cu zambetul pe buze alaturi de parteneri de incredere", completeaza Daniel Boaje, Director General McDonald's Romania

Citește și:

Grand Plaisir by Nicolai Tand este combinatia rafinata de branza frantuzeasca, piept de pui fraged la gratar, apio, rosii cherry si bacon crocant, pe un pat de salata atent selectionata. Noua salata a la Chef este disponibila in cele 67 restaurante McDonald's din intreaga tara in editie limitata, doar in perioada 11 iulie -30 septembrie 2015.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.