Setari Cookie-uri

Noul Clin in editie limitata de vara deschide ferestre catre destinatiile lumii

Special pentru vara aceasta, inspirat de calatorii exotice, Clin lanseaza o editie limitata de solutii de curatat geamurile.

Comunicat de presa

Sub conceptul Windows to the World (Ferestre deschise catre lume), noua editie Clin aduce vacanta in casele consumatorilor, cu doua noi variante de spray-uri pentru geamuri stralucitor de curate, cu parfumuri speciale: Caribbean Sunshine si Mediterranean Dreams.

Eficienta superioara de curatare a formulei pe baza de alcool asigura o curatenie fara urme pentru geamuri si alte suprafete din sticla si aduce stralucire in casele tuturor. Parfumul special ne invita pe fiecare dintre noi sa ne bucuram fara griji de atmosfera zilelor de vacanta si duce cu gandul la mult visatele plaje exotice din Caraibe sau Mediterana.

Noua editie limitata Clin Windows to the World este disponibila in doua ambalaje estivale, turcoaz sau roz, sub forma de pistol de 500 ml, fiind astfel practic si usor de folosit.
Pret recomandat: 6,85 lei.

Citește și:

Henkel opereaza la nivel global cu marci si tehnologii grupate in trei divizii: Laundry & Home Care, Beauty Care si Adhesive Technologies. Companie fondata in 1876, Henkel detine in prezent pozitii de lider global atat pe pietele de bunuri de larg consum, cat si pe cele industriale, printre cele mai importante marci numarandu-se Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel are cca 50,000 de angajati la nivel global si a inregistrat in anul fiscal 2014 vanzari de 16,4 miliarde euro si un profit operational ajustat de 2,65 miliarde euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate la bursa germana DAX.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.