Setari Cookie-uri

O noua locatie Teilor in Promenada Mall: Povesti cu diamante si pietre pretioase

Din 17 iulie, Teilor va asteapta in noua locatie din Promenada Mall

Comunicat de presa

Cu o experienta de peste 15 ani in industria metalelor si a pietrelor pretioase, Teilor aduce pe piata romaneasca inovatie si diversitate prin colectii de bijuterii cu un design imprevizibil, elegant si nu intotdeauna clasic.

Din 17 iulie, Teilor va asteapta in noua locatie din Promenada Mall pentru a descoperi bijuterii spectaculoase, realizate in serii limitate, care creeaza, de fiecare data, o impresie puternica, prin detalii neasteptate si extravagante.

In cadrul celei mai noi locatii Teilor, identitatea brandului ne este transmisa prin intermediul detaliilor fine, ce confera unicitate amplasamentului. Culoarea expozitoarelor din interiorul vitrinelor a fost aleasa pentru a sugera textura pielii, suprafata ideala pentru prezentarea bijuteriilor. Nuantele calde alese in amenajarea locatiei amintesc de intensitatea si textura metalului pretios din care sunt faurite pretioasele bijuterii. Contururile avangardiste se imbina perfect cu sclipirile pietrelor, realizandu-se astfel coerenta produselor si a spatiului in care sunt expuse.

Citește și:

Din 17 iulie, Teilor va invita in Promenada Mall pentru inelul de logodna perfect si zeci de modele de verighete. Bijuteriile se disting atat prin design inovativ, cat si prin finisajul exceptional al pieselor. Din colectia de verighete Teilor fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide si detalii perfecte, ce isi vor pastra stralucirea si eleganta in timp. Jocul de culori si finisaje rezistente este imbracat in stralucirea cristalelor sau a diamantelor, in functie de preferinte.

Bijuteriile Teilor te poarta intr-un univers pretios, plin de emotii, feminitate si senzualitate. Liniile asimetrice, ce se inscriu in tiparul unui design atipic, confera volum si fluiditate pieselor. Colectiile de bijuterii evolueaza in forme expresive cu rezultate surprinzatoare: inovatii cromatice, solutii creative si neasteptat de sensibile sunt reprezentate intr-o lume a frumosului, dincolo de granitele a tot ceea ce este deja stiut in materie de bijuterii.

Citește și:

Extravaganta penduleaza cu liniile clasice, culorile efervescente in care sunt imbracate bijuteriile fiind o declaratie stilistica, plina de stralucire. In final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care contureaza si confera o luminozitate aparte invelisului superior al bijuteriilor.

Pentru ca bijuteriile pot vorbi despre iubire, emotii si pasiune nestavilita intr-un mod mult mai elocvent decat cuvintele ar putea sa o faca vreodata, Teilor va asteapta sa descoperiti cadourile perfecte pentru cei dragi sau bijuteria imaginata special pentru tine in noua locatie din Promenada Mall.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.