Setari Cookie-uri

Gama adidas neo imbina designul sportiv cu accente de lux prin lansarea colectiei de toamna 2015 a Selenei Gomez

Colectia imbina accentele dinamice cu detaliile feminine, iar piesele vor face ca garderoba de toamna sa nu fi fost niciodata mai atractiva.

Comunicat de presa

Imbracamintea sport capata o noua infatisare odata cu lansarea noii colectii de toamna semnata de Selena Gomez pentru adidas neo. Colectia imbina accentele dinamice cu detaliile feminine, iar piesele vor face ca garderoba de toamna sa nu fi fost niciodata mai atractiva.

Odata cu venirea toamnei, suprapunerea de straturi devine din nou stilul vestimentar adecvat, iar noua colectie a Selenei prezinta combinatii vestimenatare potrivite pentru orice gust. Colectia imbina perfect stilul adolescentin cu stilul clasic adidas. Fetele sunt incurajate sa imbine latura activa cu cea feminina purtand noua colectie adidas neo a Selenei.

Tinutele preferate pentru aceasta toamna capata o alura de eleganta sport. Articolele sport de baza, precum hanoracul, pantalonii de jogging si jachetele antivant, au in designul lor detalii metalice delicate si cu o nota de dinamism, ce pun in evidenta elementele feminitatii. In acest sezon se pune accent pe nuante de roz pal si albastru deschis, culori care aduc o nota urbana colectiei. Accentele metalice dau un plus de feminitate si amploare, in timp ce nuantele de negru si alb ofera un aspect mai dur. Portocaliul fluorescent subliniaza starea de energie prin accentele neon.

Citește și:

Combinarea tendintelor cu tinutele sport permite crearea unor piese perfecte pentru layering, astfel incat sa iti poti ajusta garderoba atat in zilele calduroase dintr-o vara tarzie, cat si in zilele racoroase de toamna.

Noua colectie se caracterizeaza prin lipsa cusaturilor, aspect simplu si feminine, precum si o forma impecabila oferita de detaliile subtile reflectorizante ce se regasesc pe pantofi.

Articolele de incaltaminte respecta de asemenea designul de suprapuneri, combinat cu material transparent. Noua colectie de pantofi adidas neo a capatat o nota de eleganta subliniata prin detalii metalice ce se regasesc in logo si in tesatura sireturilor.

Selena Gomez a prezentat cateva piese din noua ei colectie adidas neo la evenimentul Google Hangout.

"Noua colectie imbina diferite elemente sport cu stilul urban pentru a da viata unui look absolut inedit. Colaborarea cu adidas este extrem de interesanta si este distractiv modul in care evoluam impreuna" a declarat Selena Gomez.

Citește și:

Pentru a vizualiza actuala colectie de vara adidas neo a Selenei Gomez si a fi la curent cu toate detaliile, accesati https://www.adidas.com/selenagomez sau urmariti contul de twitter adidas neo @adidasneolabel.

Colectia adidas neo Selena Gomez este disponibila in magazinele adidas.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.