Setari Cookie-uri

Dare to wear neon!

Daca nu ai un job care iti cere discretie si o paleta nude de culori, acest trend este pentru tine.

Comunicat de presa

Unghii neon-de ce nu? Tendintele ne invita in sezonul de primavara vara sa ne bucuram de culoare in toate formele sale. Purtam imprimeuri halucinante inspirate de anii disco, ne coloram parul cu mese in culori irizante si purtam cel mai stralucitor oranj pe buze. De ce sa nu ne bucuram si unghiile cu putina culoare ?

Daca nu ai un job care iti cere discretie si o paleta nude de culori, acest trend este pentru tine. Specialistii in nail art spun ca culorile influenteaza foarte mult starea de bine a clientei, iar atunci cand aceasta alege o culoare vie, pleaca mult mai fericita din salon. In plus, o culoare tare iti va camufla de fiecare data micile defecte ale unghiei. Ca sa nu mai spunem cat de mult pune in valoare bronzul.

Indrazneste in aceasta vara sa porti culori neon pe unghii. De la albastru cobalt, la verde lime sau roz flamingo. La GETT’S, cele mai proaspete tendinte in nail art se regasesc in colectiile Melkior si Cuccio, Atat in varianta clasica cat si semipermanenta, pentru a dura cat mai mult pe perioada vacantei. Melkior a creeat o gama de 5 nuante puternice de Lac de unghii pentru o manichiura vibranta si seducatoare: Pink Cocktail, Disco Power, Crazytality, Crazy Pink si Vertigo.

Citește și:

Nici noua colectie Cuccio Colour & Veneer Primavara /Vara 2015, Venice Beach nu se teme de culorile tari si propune 8 nuante perfecte pentru vacantele tropicale.

Ingrijirea inainte de toate

Caldura solara, apa si nisipul se inscriu cu succes pe lista inamicilor manichiurii.

Daca va pregatiti deja de vacanta, este important sa stiti care sunt pasii esentiali pentru a va pastra o manichiura impecabila, pe parcursul zilelor de relaxare.

Gomajul este absolut necesar, mai ales daca pielea mainilor este uscata si imbatranita. Acest lucru poate fi evitat printr-un gomaj saptamanal, care inlatura celulele moarte de la suprafata pielii. Cele mai indicate pentru vara sunt cele uleioase sau pe baza de particule de zahar. Sanatatea cuticulelor influenteaza sI ea foarte mult cresterea sanatoasa a unghiei. Aplicati zilnic ulei pentru cuticule si veti observa ca in timp, unghiile vor creste mai sanatos si vor fi mai rezistente la rupere. Base coat-ul, inainte de aplicarea unei oje neon, este absolut necesar.

Citește și:

Culorile puternice la fel ca si cele mai inchise tind sa ingalbeneasca unghia, daca treceti peste pasul foarte important al aplicarii unui base coat de fiecare data cand va faceti o manichiura noua. Ultimul pas si unul extrem de important este Crema de maini hidratanta cu SPF. Nu putem spune suficient de mult: aplicarea constanta a unei creme hidratante, dupa fiecare spalare a mainilor este deosebit de importanta pentru o manichiura impecabila. Vara optati pentru o varianta cu SPF inclus, pentru o protectie sporita impotriva imbatranirii premature.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.