Setari Cookie-uri

Remodelare corporala si rejuvenare faciala cu un singur tratament

Specialistii in domeniu au inventat un tratament care combina perfect cele doua tehnologii, obtinand astfel rezultate rapide.

Comunicat de presa

Stiu, e foarte greu sa le obtinem pe amandoua intr-un timp foarte scurta si cu ajutorul unui singur tratament. E clar, ambele au nevoie de ultrasunete si radiofrecventa, dar sa vedem de ce?

Rolul Radiofrecventei este de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula sinteza de colagen prin incalzirea stratului adipos si a tesutului cutanat cu ajutorul caldurii.

Cavitatia este un tratament ce foloseste ultrasunetul cu frecventa scazuta. Micro bulele se formeaza acumuland o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membranele celulei adipoase facand contact cu adipocitele, fara a dauna structurile adiacente si respectand integritatea sangelui si a sistemului limfatic. Grasimea se transforma din solid in lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic in tractul urinar.

Specialistii in domeniu au inventat un tratament care combina perfect cele doua tehnologii, obtinand astfel rezultate rapide.

Citește și:

"Dalyance este o solutie integral cosmetica ce combina Radiofrecventa si Cavitatia pentru remodelarea corporala si rejuvenarea faciala. Combinatia ambelor tehnologii permite incalzirea zonei tinta de tratament prin Radiofrecventa, in timp ce ultrasunetul aplica o presiune tridimensionala in tesutul adipos obtinand un efect mult mai eficient pe zona de tratament", explica Alina Aduducai, marketing manager Beautymed.

Rejuvenarea faciala

Tratamentul Dalyance efectueaza un proces de anti-imbatranire care ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta a pacientului. Efectele la nivelul pielii sunt vizibile pentru:

Fermitate si reintinerire
Contur facial
Elasticitate piele
Reducere riduri & lifting

Remodelare corporala

Tratamentul, nedureros, lupta eficient impotriva celulitei in toate stagiile: severa, flasca si edematoasa, obtinand cele mai bune rezultate pentru pacienti.
Reducere celulita
Tonifiere cutanata
Aspect imbunatatit al pielii
Remodelare corporala

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.