Setari Cookie-uri

BestValue lanseaza colectia de produse pentru vacanta Travel Collection

BestValue, reteaua de magazine Travel Retail situate in aeroporturi, lanseaza colectia de produse pentru vacanta Travel Collection, sub conceptul Summer of Freedom.

comunicat de presa

Travel Collection reprezinta o selectie de produse destinate acestui sezon, care pot fi achizitionate in aeroport la preturi de Duty Free.

In perioada iulie - august 2015, colectia pune la dispozitie pasagerilor 27 de produse exclusive, in culori care permit libertatea asortarii cu orice moment al vacantei, indiferent de destinatia aleasa. Printre produsele din colectie se numara palarii de soare, genti pentru plaja, pareo-uri, skateboard-uri si alte acessorii pentru femei, barbati si copii. Travel Collection reprezinta punctul de interes al calatoriei prin aeroport, iar expunerea produselor are la baza un design de mobilier in spirit de vacanta.

Colectia de vara marca BestValue ofera, totodata, pasagerilor posibilitatea de a beneficia de vouchere in valoare de 5€, respectiv 10€ pentru achizitionarea produselor din cadrul Travel Collection. Aceste vouchere sunt valabile pana pe 30 septembrie 2015.

Citește și:

Despre Best Value

Millenium Pro Design opereaza sub brandul BestValue, o retea de magazine situate in cele mai importante aeroporturi din Romania, precum Bucuresti (Otopeni), Cluj si Timisoara, Craiova, Sibiu si Tirgu Mures.
Millenium Pro Design beneficiaza de know-how-ul si suportul logistic al Gebr. Heinemann, care a devenit in 2006 actionar al Millenium Pro Design si care este companie numarul 1 pe piata de travel retail din Europa. Detalii despre BestValue si despre serviciile pe care le pune la dispozitie pot fi accesate pe site-ul www.bestvalue.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.