Setari Cookie-uri

Anti-rid la puterea a treia, de la NIVEA

NIVEA te invita sa descoperi o gama de ingrijire anti-rid pentru toate tipurile de ten, nu numai foarte eficienta, dar si accesibila!

comunicat de presa

In toiul verii, temperaturile ridicate si soarele arzator contribuie major la deshidratarea tenului si la cresterea risculului de aparitie prematura a ridurilor. Din acest motiv, aportul suplimentar de hidratare si ingrijire eficienta anti-rid este esential pentru un ten proaspat, pregatit sa faca fata cu succes provocarilor anotimpului.

NIVEA te invita sa descoperi o gama de ingrijire anti-rid pentru toate tipurile de ten, nu numai foarte eficienta, dar si accesibila! Formula usoara, cu extract de seminte de struguri si filtre UV hidrateaza tenul in profunzime, il protejeaza si previne aparitia de noi riduri.

Crema anti-rid hidratanta de zi de la NIVEA are o formula delicata si usoara cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E care hidrateaza intens, estompeaza liniile fine si previne aparitia ridurilor, oferind in acelasi timp suplete si fermitate. In plus, crema contine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiatiilor, asigurand o baza perfecta de machiaj.

Citește și:

Pentru ca tenul sa se bucure de hidratare eficienta si ingrijire anti-rid pe timpul noptii, NIVEA a dezvoltat crema anti-rid hidratanta de noapte imbogatita cu Panthenol, care ajuta la regenerarea tenului. Formula delicata cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E hraneste tenul in profunzime si ii asigura o hidratare optima, prevenind aparitia ridurilor.

Avand o formula imbogatita cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E, Crema anti-rid hidratanta de ochi atenueaza ridurile si liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensiva.

Cremele anti-rid hidratante se bucura acum de un nou look, mai fresh, mai modern si mai responsabil, avand un design eco-friendly al borcanelelor de crema, confectionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, in timp, amprenta de carbon a produselor.


NIVEA Crema anti-rid hidratanta de zi pentru toate tipurile de ten (Pret: 22.12 lei)
NIVEA Crema anti-rid hidratanta de noapte pentru toate tipurile de ten (Pret: 22.12 lei)
NIVEA Crema anti-rid hidratanta de ochi pentru toate tipurile de ten (Pret: 19.86 lei)

Citește și:

*Bucura-te de eficienta cremelor hidratante anti-rid de la NIVEA disponibile intr-un pachet avantajos, in magazine la doar 29.99 lei (crema de zi plus crema de noapte).

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.