Setari Cookie-uri

Bijuterii Marks & Spencer pentru un look de exceptie

Fie ca esti adepta unui stil clasic, rafinat si romantic sau a stilului urban-chic, bijuteriile iti confera o nota de originalitate, feminitate si un strop de extravaganta.

comunicat de presa

Fie ca esti adepta unui stil clasic, rafinat si romantic sau a stilului urban-chic, bijuteriile iti confera o nota de originalitate, feminitate si un strop de extravaganta. Astfel, Marks & Spencer propune o colectie de coliere, bratari si cercei eleganti, care pun in valoare tinutele lejere de vara, oferindu-le un plus de personalitate si eleganta.

De la coliere indraznete pana la cercei rafinati, accesoriile Marks & Spencer sunt o imbinare intre stilul retro si piesele contemporane, perfecte pentru femeile care adopta un stil boho, dar in acelasi timp rafinat si de efect.

Colierele Marks & Spencer se remarca prin culori armonioase, in tonuri calde, pamantii (maro, bej, galben) si culori marine, precum turcoaz, albastru si verde. Detaliile minutios lucrate si geometria absolut deosebita a colierelor ofera valoare tinutelor delicate de vara, indiferent de momentul zilei si de ocazie.

Citește și:

Bijuterii Marks & Spencer:

Produsele se gasesc in magazinele Marks & Spencer selectate din Romania.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.