Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

comunicat de presa

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Magazinul, cu o suprafata de vanzare de peste 1500 mp, se alatura celor peste 100 de branduri deja existente in cadrul Coresi Shopping Resort, de la momentul lansarii acestuia, in 27 martie 2015.

Deschiderea magazinului Reserved Brasov face parte din strategia de dezvoltare sustinuta a Coresi Shopping Resort, cu scopul de a veni si mai aproape de asteptarile si nevoile tot mai diverse ale celor care ii trec pragul in fiecare zi.

Evenimentul de deschidere va fi un prilej de divertisment de calitate pentru brasoveni, asa cum acestia s-au obisnuit deja la Coresi Shopping Resort, in cele sase luni de la deschidere. In plus, brasovenii vor avea parte de oferte speciale, primii 50 dintre clientii care vor face cumparaturi in noul magazin, urmand sa fie rasplatiti cu reduceri de 50%. Mai mult, in perioada 14 - 16 august, clientii vor beneficia de reduceri de 20%, pentru toate produsele pe care le vor achizitiona.

Brandul fast-fashion Reserved se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Colectiile sunt inspirate de tendintele globale ale podiumurilor prêt-à-porter. De numele brandului Reserved s-au legat de-a lungul timpului numele unor vedete cu notorietate, la nivel international, precum Cara Delevingne, Julia Stegner, Frida Gustavsson, Freja Beha Erichsen sau, cel mai recent, Jerry Hall, Lizzy Jagger si Georgia May Jagger.

Colectiile Reserved sunt reinnoite la fiecare 3 saptamani pentru a raspunde in mod constant celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Cu un trafic estimat de peste 8 milioane de vizitatori pe an care vizeaza locuitorii Brasovului, pe cei din vecinatate, cat si turistii straini si romani, dar si cu un trafic de 1 milion de vizitatori in prima luna de la deschidere, Coresi Shopping Resort isi reafirma misiunea de a deveni o scena deschisa pentru brasoveni si nu numai, prin cele 360 de evenimente pe an menite sa transforme shopping resortul intr-un adevarat „Centru de Viata”.

Pentru mai multe detalii, accesati:

https://www.facebook.com/CoresiBrasov
http://www.coresibrasov.ro
http://www.immochan.ro/ro/coresi

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: