Setari Cookie-uri

RESERVED deschide un nou magazin in Romania

Cunoscutul brand de moda RESERVED continua expansiunea in Estul si Centrul Europei.

comunicat de presa

Brandul isi extinde reteaua de peste 500 de magazine din regiune, expansiune ce va include si deschiderea unui nou magazin in Romania, in Brasov. Magazinul are o suprafata de vanzare de peste 1500 mp si este situat in Coresi Shopping Resort, cel mai mare centru comercial din oras si cea mai vizitata locatie pentru orice pasionat de moda.

Odata cu deschiderea magazinului din Brasov, RESERVED va ajunge la o retea de 8 magazine pe piata locala.

Evenimentul de deschidere va avea multe oferte speciale pentru primii clienti care vor ajunge in magazin, iar atmosfera va fi intretinuta de un DJ. Primii 50 de clienti care vor cumpara din magazinul RESERVED Brasov vor beneficia de 50% discount la cumparaturile efectuate. De asemenea, toti clientii care vor achizitiona produse din magazinul RESERVED in perioada 14 - 16 august, vor beneficia de 20% discount la toate cumparaturile.

Citește și:

Brandul fast-fashion RESERVED ofera tinute moderne pentru femei, barbati si copii, colectiile fiind inspirate de tendintele globale ale podiumurilor pret-a-porter. Vasta selectie de produse disponibile in magazinele RESERVED include atat modele clasice, cat si cele mai recente item-uri must-have. Colectiile RESERVED sunt reinnoite la fiecare 3 saptamani pentru a satisfice, in mod constant, cele mai exigente cerinte vestimentare ale clientilor.

Brandul RESERVED este renumit si prin campaniile sale publicitare care creaza vizualuri impresionante, reprezentand cel mai inalt nivel in fotografia fashion. In fiecare sezon, colectiile brandului sunt promovate de top-modele internationale - printre numele de top care au performat in campaniile precedente numarandu-se Cara Delevingne, Julia Stegner, Frida Gustavsson sau Freja Beha Erichsen. Colectia Primavara/Vara 2015 prezinta un trio a trei generatii de top-modele ale rock n’roll-ului: Jerry Hall, Lizzy Jagger si Georgia May Jagger. Iar in campania Toamna/Iarna 2015, Georgia May Jagger pozeaza din nou pentru brandul RESERVED cu o colectie exclusivista, conceputa chiar de ea, in editie limitata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.