Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Tricouri cu simboluri romanesti -must have!

Femeia zilelor noastre vrea sa fie frumoasa, expresiva si fermecatoare in fiecare clipa, cu toate ca, pentru asta, nu are la dispozitie uneori mai mult de cateva momente de pregatire.

Ca sa reusesti, ai nevoie de trucuri eficiente, iar unul dintre ele este sa ai mereu la indemana piese vestimentare versatile, care te scot in evidenta si te reprezinta, permitandu-ti totodata sa fii naturala si energica. Cu gandul la toate aceste dorinte ale femeilor, designeri cu experienta si cu drag de elementele traditionale romanesti au lansat sub brandul COLOR o colectie de tricouri speciale.

Elementele inspirate din traditiile romanesti nu au mai fost demult atat de apreciate, dar, pentru ca un costum popular sau o ie sunt mai greu de purtat zi de zi, COLOR a adus in moda cotidiana tricourile de inspiratie traditional romaneasca, cu design modern, perfect adaptat stilului femeii de astazi. Sunt comode, usor de asortat si de purtat in orice situatie. Cu mesaj discret si design original, un tricou COLOR te ajuta sa iesi in evidenta fara prea mult efort, indiferent de modul in care decizi sa il porti.

„Am vrut sa oferim mai mult decat tricouri cu motive traditionale, asa ca am adus simbolurile romanesti mai aproape de stilul zilelor noastre. Am dat reinterpretari jucause, moderne, unor simboluri clasice, cum sunt tricolorul, coloana infinitului sau elemente din istoria noastra straveche.”COLOR Tshirts.

Iubesti romaneste?

Zambesti complice... pentru ca spiritul tau romanesc intelege bine sintagma. Iubesc Romaneste este o colectie ale carei tricouri vorbesc pentru tine, cand tu nu trebuie decat sa zambesti purtandu-le. Delicatetea elementelor traditionale se imbina cu notele moderne imprimate designului. Ai astfel o piesa vestimentara usor de purtat, care iti scoate in evidenta feminitatea.

Cum porti un tricou cu elemente romanesti?

- cu sacou la birou;
- cu blugi la terasa;
- cu o fusta perfecta pentru o tinuta casual;
- cu o pereche de pantaloni sport in parc...

Indiferent de tricoul ales, mesajul „Iubesc Romaneste” te va insoti discret, ca un secret frumos despre femeia din tine pe care esti dispusa sa il dezvalui celor din jur. In plus, tricolorul este laitmotivul colectiei si se regaseste intr-o forma sau alta in fiecare dintre tricouri. Vezi astfel ca cele trei culori, asociate adesea doar cu drapelul romanesc, au multa putere si personalitate si pot fi combinate in forme deosebite.

Cine zice ca istoria nu poate fi... fancy?

Vrei sa porti simboluri care merg mai departe de ceea ce inseamna Romania astazi? Ce zici de tricouri cu elemente din Cultul Soarelui? Le-au purtat pe ii generatii intregi de-a lungul timpului si iata ca sunt din nou pretuite si adaptate intr-o tinuta moderna si lejera.

Iar in momentele in care copilul din tine iese la suprafata, poti opta cu lejeritate pentru unul dintre modelele din cea mai noua colectie COLOR, „De Poveste”, inspirata din basmele romanesti. „Mama zmeilor” este modelul care ti se potriveste!

Iar pentru ei... „Roman si pot”

Colectia „Roman si Pot” este pentru EL si poate fi oricand o sursa de inspiratie pentru cadoul pe care il cauti. Sunt tricouri cu design dedicat barbatilor puternici, cu incredere in ei si, nu in ultimul rand, mandri ca sunt romani. Au la dispozitie atat tricouri clasice, care se potrivesc la o tinuta sport, cat si tricouri de tip polo, cu broderie delicata, perfecte pentru o tinuta casual.

Si pentru ei exista modele inspirate din istoria noastra straveche, care includ draconul dacic, elemente din Cultul Soarelui sau chiar binecunoscutul Sfinx. Si, daca vrei sa il flatezi, ofera-i un tricou din colectia „De Poveste” si spune-i ca e... „Zmeul Insusi”!

Tricourile pentru copii le gasesti sub numele „Pui de dac” si sunt cadoul perfect pentru cel mic. Exista modele pentru toate varstele.

Ti-am spus ca tricourile COLOR sunt un „must have”?!

Le gasesti pe www.colortricouri.ro si poti urmari pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ColorTshirts.


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.