Setari Cookie-uri

Kanye West si adidas Originals prezinta YEEZY BOOST 350

Povestea YEEZY BOOST 350 continua. In urma succesului de care s-a bucurat modelul YEEZY BOOST 350, lansat in luna iunie, Kanye West si adidas Originals anunta lansarea unei versiuni noi.

comunicat de presa

Povestea YEEZY BOOST 350 continua. In urma succesului de care s-a bucurat modelul YEEZY BOOST 350, lansat in luna iunie, Kanye West si adidas Originals anunta lansarea unei versiuni noi. Mult indragitul model va fi prezentat in premiera, pe 22 august 2015, in varianta neagra iar in Romania va fi disponibil in magazinul din Baneasa Shopping City incepand cu data de 25 august 2015.

Noua pereche de pantofi sport marcheaza cel de-al treilea model de pantofi sport lansati pe parcursul mult asteptatului parteneriat dintre West si adidas. Modelul a fost dezvaluit pentru prima data in luna februarie a anului trecut, in timpul prezentarii YEEZY SEASON 1, din cadrul New York Fashion Week.

YEEZY BOOST 350 in versiunea neagra este fabricat din materialul Primeknit, un material inovator dezvoltat cu ajutorul celor mai avansate tehnici digitale adidas, ce se ajusteaza perfect pe picior. Talpa asortata, in aceeasi nuanta de negru, beneficiaza de tehnologia adidas BOOST™ care ofera confort de neegalat, performanta si stil.

Citește și:

Modelul de pantofi sport YEEZY BOOST 350 este creat din materiale estetice care se evidentiaza prin simplitate, respectând o paleta de culori extrem de eleganta si nuantata, ce inglobeaza perfect viziunea lui West in ceea ce priveste incaltamintea si imbracamintea atemporale si de efect.

Imbinând tehnologiile avansate dezvoltate de catre adidas, cu aspectul clasic, modelul YEEZY BOOST 350 reprezinta un nou design ideal si in acelasi timp indraznet.

Modelul YEEZY BOOST 350 va fi disponibil in adidas Concept Store din Baneasa Shopping City incepand cu data de 25 august 2015 si va fi lansat la nivel global, pe 22 august, la pretul de 977 de lei.

@adidasOriginals
#adidasOriginals
#YEEZYBOOST

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.