Setari Cookie-uri

Noul Pur Power, puternic impotriva grasimii, acum si cu parfum de Lavanda

Recunoscut pentru formula sa puternica impotriva grasimilor si crustelor din amidon, Pur Power este acum disponibil cu un nou parfum: lavanda.

comunicat de presa

Recunoscut pentru formula sa puternica impotriva grasimilor si crustelor din amidon, Pur Power este acum disponibil cu un nou parfum: lavanda. Incepand cu acest an formula este cu pana la 50% mai eficienta in indepartarea crustelor de amidon chiar si in apa rece.

Inspirat de trendul global al aromelor de lavanda din produsele de ingrijire pentru casa, Pur aduce o combinatie perfecta intre puterea unui detergent de vase si o experienta senzoriala inedita. Imaginati-va cum ar fi sa va plimbati printr-un camp de lavanda inflorit, inspirati de acest parfum revigorant si delicat. Noul Pur Lavanda ofera aceasta experienta senzoriala de fiecare data cand spalati vasele.

De acum inainte, portofoliul Pur Power va include, pe langa variantele cu Lamaie, Mar, Grepfrut si Cirese si noua varianta cu parfum de Lavanda. Noul parfum s-a dovedit a fi de mare succes in testele facute la consumatori, datorita notelor naturale, florale si proaspete, in ton cu designul atractiv in nuante de mov.

Citește și:

Noul produs este disponibil incepand cu luna august 2015.
Preturi recomandate:
Pur Power Lavanda: 450 ml: 5,27 lei 900 ml: 9,90 lei 1350 ml: 14,35 lei

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.