Setari Cookie-uri

Noua colectie Cristallini, piese haute-couture pentru femeia moderna si sofisticata

Cristallini isi doreste sa reintroduca rochiile haute-couture in garderoba femeii moderne, elegante, senzuale si feminine.

comunicat de presa

Rochii de seara haute-couture pentru femeile sofisticate si rafinate - aceasta este propunerea echipei de designeri Cristallini pentru sezonul FALL/Winter 2015-2016. Colectia a fost prezentata in cadrul evenimentului Fashion Days by Blanche, gazduit de Bonton Lounge.

Cristallini isi doreste sa reintroduca rochiile haute-couture in garderoba femeii moderne, elegante, senzuale si feminine.Pasionatele de moda pot achizitiona combinatii de materiale pretioase (matase naturala, dantela si catifea) pentru a compune tinute sofisticate si pline de sarm.

Am optat pentru o selectie stricta de dantela intunecata, gotica, pusa in raport cu exotismul penelor in culori diverse. A rezultat un personaj special, senzual si feminin, excentric si modern, potrivit noii directii de dezvoltare a casei de moda. Incepand cu 2015-2016, Cristallini a trecut la un nou nivel, la o noua abordare a creatiilor couture, ceea ce se va reflecta si intr-o suita de proiecte noi de anvergura”, spune criticul de moda Alin Galatescu.

Citește și:

Extra info:


Istoria Cristallini incepe in 2009, devenind in timp una dintre cele mai cunoscute case de moda din Romania. Brandul s-a facut remarcat printr-un design feminin, clasic, sofisticat, rochii de seara pretioase, realizate la cele mai inalte standarde. Cristallini a starnit admiratia celebritatilor, atat pe plan national, cat si international.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.