Setari Cookie-uri

Arena Fanilor, cu Smiley si Pavel Bartos

Microbistii adevarati vin cu familiile si prietenii la Arena Fanilor.

comunicat de presa:

Federatia Romana de Fotbal ofera, pentru prima oara la un meci al Echipei Nationale de Fotbal, microbistilor de toate varstele, ocazia sa se bucure de diverse activitati distractive sau de relaxare, intr-o zona dedicata numai si numai lor - Arena Fanilor! Evenimentul se desfasoara inaintea meciului Romania – Grecia, preliminariile Euro 2016, din data de 7 septembrie 2015, gazduit de Arena Nationala din Bucuresti.

Toti suporterii asteptati la meci sunt invitati sa exploreze Arena Fanilor si sa descopere surprizele pe care organizatorii le-au pregatit pentru ei. Acestia vor fi primiti de gazdele evenimentului, Pavel Bartos, care va asigura antrenamentul la distractie, alaturi de Smiley, care va sustine un concert incendiar inainte de inceperea meciului.

Amenajata in exteriorul stadionului, Arena Fanilor va avea pregatite o multime de activitati pentru microbistii de toate varstele: meciuri de Bubble Football, Human Foosball, mese de Foosball, teren mini football gonflabil. Totodata, fanii isi pot face poze cu jucatorii Echipei Nationale de Fotbal reprezentati pe cartoane in marime naturala sau isi pot desena diferite mesaje in zona de face painting. Pe langa toate acestea, toti cei prezenti vor avea ocazia sa asiste la un show de freestyle football oferit de Stefan Florescu, unul dintre cei mai talentati artisti in jongleriile cu mingi.

Citește și:

In cadrul Arenei Fanilor vor fi amenajate si zone speciale de relaxare si de catering, precum si puncte de unde suporterii isi pot cumpara echipamentul “nationalei” si diferite accesorii.

Activitatile din cadrul Arenei Fanilor se vor desfasura pe tot parcursul serii, pana la inceperea meciului Romania-Grecia (ora 21:45), cand fanii vor fi rugati sa isi ocupe locurile pe stadion, acolo unde vor fi asteptati de alte surprize din partea organizatorilor.

”Am gandit Arena Fanilor ca un spatiu unde suporterii pot veni impreuna cu familia, prietenii, vecinii si sa-si petreaca timpul distrandu-se inainte de meci. Aici se vor relaxa si vor forma adevarata comunitate a fanilor pasionati. Prin acest eveniment, ne dorim sa oferim fanilor ceea ce merita - o experienta completa, concentrata in jurul acestui meci atat de important, de la care, indiferent de rezultat, speram ca toti sa plece cu amintiri placute”, a declarat Razvan Burleanu, Presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Citește și:

Accesul in Arena Fanilor se va face pe baza biletului de intrare la meciul Romania – Grecia, in ziua de 7 septembrie, incepand cu ora 17:00, toate activitatile desfasarandu-se pana la ora 21:45, ora inceperii partidei.

De asemenea, la solicitarea Federatiei Romane de Fotbal, Metrorex a prelungit intervalul de circulatie al metroului pentru ziua de luni, 7 septembrie, pana la ora 24.00.

Sustine Echipa Nationala a Romaniei din Arena Fanilor si, apoi, din stadion!

Biletele la meciul Romania – Grecia sunt disponibile pe www.biletefrf.ro si www.bilete.ro !

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.