Setari Cookie-uri

S-a deschis Miramagica Park, parcul de distractii cu cea mai inalta roata din Bucuresti

Miramagica, cel mai nou parc de distractii outdoor din Capitala, si-a deschis portile si ii astepta pe cei mici si cei mari cu o atractie speciala: cea mai inalta si noua roata de distractie si multe alte distractii.

comunicat de presa

Situat in inima parcului Herastrau (intrarea dinspre Soseaua Nordului, numarul 7-9), Miramagica ii invita pe vizitatori pe tarâmul magic al distractiei. Jocurile sunt modele noi, moderne, concepute pentru intreaga familie, de la mic la mare, au fost special dezvoltate pentru Miramagica Park de designeri reputati in domeniu, din Italia, Marea Britanie si Spania.

Punctul central al parcului il reprezinta Roata Miramagica, cu o inaltime de 25 de metri, care ofera familiilor cea mai frumoasa priveliste asupra parcului Herastrau. Roata este creata si implementata de Technical Park Italia, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de parcuri tematice din Europa.

Printre celelalte distractii pe care vizitatorii le pot experimenta sunt: turnul Spark, caruselul Tornado, trenuletul Funny Express, Bumper Cars si Bumper Boats - masinute si barcute tamponabile, si multe altele.

Citește și:

Parcul Miramagica este dezvoltat de Britta Trading, companie cu capital 100% românesc, printr-o investitie de aproximativ 2 milioane de euro.

Sunt tare fericita ca am reusit sa ridicam palaria si sa dam drumul la distractie. Ne bucuram sa repunem pe harta un loc cu traditie pentru ceea ce inseamna distractie si relaxare pentru bucuresteni. Roata a fost dintotdeauna un simbol al parcului Herastrau, un punct de intâlnire, un loc al familiilor si al bucuriei. Roata Bucurestiului este acum o constructie moderna, sigura, la standarde europene, care va strânge in jurul ei mii de zâmbete si multa buna dispozitie.” Lucia Prajisteanu, Director General Britta Trading.

Parcul este deschis zilnic intre orele 1200-2200 si functioneaza pe tot parcursul anului.

Miramagica este primul proiect de entertainment outdoor realizat de Britta Trading, companie recunoscuta pentru inovatiile aduse in domeniul spatiilor de joaca indoor, precum Zorky’s Park din Afi Palace Cotroceni, unde se afla primul roller-coaster instalat intr-un centru comercial din Europa de Est.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.