Kudika
10 Septembrie 2015

In perioada 14-20 septembrie, Art&Craft Design comunica traditie in urban

In perioada 14-20 septembrie, Art&Craft Design comunica traditie in urban, prin organizarea in Centrul Vechi, pe Lipscani 47, a primului eveniment din seria “Conecteaza-te la traditie!” Zilnic, intre orele 12:00 – 20:00, mesterul popular Marin Predusel va face demonstratii gratuite, live, de realizare a instrumentelor muzicale din lemn si, in plus, va umple atmosfera de zambete si de voie buna datorita spectacolelor de muzica populara pe care le va sustine.

Lansare concept store Delicious by Art&Craft din Baneasa Shopping City

„Sunt mester popular si instrumentist”, se prezinta mandru Marin Predusel. „Sa va demonstrez ca stiu si sa cant si nu ma joc. Cand ma apuc de cantat nu ma mai opresc cu orele”.

Marin Predusel realizeaza, de cand se stie, instrumente muzicale traditionalede suflat: fluiere, piculine, cavale, ocarine, fluiere – cimpoi, tigve. Fluierul cimpoi si tigva au fost inventate chiar de el. Mai mult de-atat, pe langa demonstratiile gratuite de mestesug si muzica populara, Art&Craft organizeaza o expozitie cu vanzare, pentru toti iubitorii de arta populara si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care nu au timp si sunt in cautarea unui cadou cu un design romanesc, original.

Va asteptam cu drag!

Biscuim la cel mai interesant workshop culinar al toamnei pentru biscuitii lilieci - Vladut's Story

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: