Setari Cookie-uri

Jojo a absolvit cursul de bijutier

Actrita Jojo este bijutier cu diploma. Vedeta a absolvit cursul de bijutier.

comunicat de presa:

Actrita Jojo Catalina Grama a invatat sa manuiasca panze de traforaj si instrumente de sudura la cursul de bijutier pe care l-a terminat si se declara “indragostita de intregul proces” prin care o idée devine o bijuterie frumoasa, insa recunoaste ca nu e deloc simplu.

“Iti trebuie rabdare, vointa si precizie. Insa eu le am pe toate atunci cand fac un lucru de care sunt cu adevarat pasionata. Sunt in stare sa pictez ore in sir si pierd notiunea timpului cand trebuie sa topesc, sa pilesc, sa modelez si sa asamblez o bijuterie! E un lucru incredibil sa vezi cum se naste ceva din manile tale!”, dezvaluie Jojo.

Jojo recunoaste ca a fost mereu o perfectionista, asa ca a vrut sa vada si sa inteleaga in cele mai mici amanunte ce inseamna sa creezi o bijuterie: “Am vrut sa merg la un curs de specialitate care sa ma invete mai mult despre lumea fascinanta a bijuteriilor. Notiunile noi imi vor fi de mare ajutor si in ceea ce priveste partea de creatie”, spune Jojo.

Citește și:

Obisnuita cu scena si platourile de filmare, Jojo a trebuit, la cursurile de bijutier, sa invete ceva cu totul nou si diferit: “Sa lucrezi cu panze de traforaj si instrumente de sudura e ceva diferit. Insa fiecare meserie in parte are gradul ei de dificultate. Dar daca pui suflet in ceea ce faci nu mai simti greul”, e de parere actrita.

Fiecare bijuterie Gramaldy nu este doar un accesoriu pretios, ci spune si o poveste: “Voi spune prin bijuteriile create de mine alte povesti. Despre mine si lucrurile care ma pasioneaza.”

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.