Setari Cookie-uri

Tedi prezinta Tedi Mousse, gustarea ideala pentru copii: Fructe sub forma de piure!

Tedi a pregatit un produs cu totul nou si greu de refuzat de catre copii: Tedi Mousse - o gustare obtinuta din mere, banane, morcovi, piersici si capsuni ce reprezinta modalitatea perfecta de a suplimenta cu vitamine si nutrienti alimentatia zilnica a copiilor.

comunicat de presa

Un deliciu pe care cei mici il vor indragi imediat. Tedi Mousse este un produs fara adaos de zahar sau conservanti. Iesirile la locul de joaca, in parc sau calatoriile lungi nu mai au de ce sa fie un chin in ceea ce priveste alimentatia. In plus, Tedi Mousse, prin ambalajul sau mic, le poate fi mamicilor de un real ajutor, reducand considerabil dimensiunea bagajelor pe care le iau cu ele atunci cand pleaca de acasa insotite de copii.

Tedi Mousse este un produs nou pe piata romaneasca, o inovatie in categoria sucurilor 100%, ambalat pouch pack, usor de folosit si la indemana oricui. Disponibil in 4 sortimente: capsuni, banane, piersici si mere, Tedi Mousse reprezinta solutia perfecta de a suplimenta intr-un mod delicios alimentatia zilnica a copiilor.

„Produsul nostru se adreseaza in mod special copiilor cu varsta de pana la 6 ani. Tedi Mousse este un piure cu 100% continut de fruct, fara adaos de zahar sau conservanti, ce poate suplimenta cu succes consumul de fructe intrucat ambalajul pouch pack permite pastrarea produsului in conditii optime, impiedicand oxidarea continutului iar datorita pasteurizarii fructelor, se pastreaza si nutrientii acestora” a declarat Mihaela Grelus, director de marketing, Tymbark Maspex Romania.

Citește și:

Tedi Mousse a fost creat pentru a veni in spijinul mamelor care intampina probleme atunci cand trebuie sa-i hraneasca pe cei mici cu fructe si legume. Este un produs pe care mamele se pot baza in alimentatia corecta a copiilor precum si un produs ergonomic, usor de transportat de catre acestea si de folosit de catre cei mici.

De ce sa consumam mousse?

Unul dintre avantajele mousse-urilor este continutul de fibra (pectina) care asigura o senzatie de consistenta. Mousse-urile sunt, de asemenea, o sursa de fibre solubile. 100 de grame de mousse sunt echivalentul unei portii de morcov si a unui fruct, una dintre cele 5 portii recomandate de fructe sau legume pentru consum imediat.

Mousse-urile pe baza de piure de morcov contin beta-caroten, adica vitamina A. Mousse-urile si piureurile de fructe contin elemente valoroase si esentiale, in special potasiu, calciu si magneziu. Asemenea fructelor si legumelor, mousse-urile contin si o compozitie redusa de proteine si grasimi.

Citește și:

In plus, sunt disponibile intr-un ambalaj functional, perfect pentru calatorii, la munca, la scoala sau in masina.


Despre Tedi:

Tedi si-a facut aparitia in portofoliul Tymbark si, totodata, pe piata din Romania, in septembrie 2001, prin sucul de 0,33l sticla. Treptat, gama sucurilor se diversifica prin lansarea pe piata a Tedi 750 ml, Tedi 200 ml si Tedi Go! 300 ml. Totodata, Tedi lanseaza pe piata si sucuri pentru cei mai mari: Tedi Play si Tedi Waterrr. In 2014, Tedi Go! a fost declarat „Produsul Anului” de catre consumatorii romani, ca o confirmare a calitatii dovedite de Tedi si a increderii de care acesta se bucura in Romania.

In februarie 2015 Tedi si-a imbogatit portofoliul cu un nou produs, biscuitii Tedi care se regasesc in pachete de 30, 50g si 100g - petit beurre - precum si in pachete de 34g – biscuiti sub forma unei tablete de ciocolata, o noutate absoluta pe piata biscuitilor din tara noastra. Romania este singura tara care a produs si a lansat, pana in acest moment, sortimentele de biscuiti sub brandul Tedi.

Citește și:

Povestea de succes a biscutilor Tedi continua pe piata din Romania prin lansarea unor produse inovative, Strudelino si Piscoturi, incepand cu luna septembrie.

Tedi, expertul in fructe, recomanda Strudelino - un biscuit delicios cu umplutura de fructe, disponibil in 3 sortimente: mere-scortisoara, visine-mere si mix de fructe.

Tedi Piscoturi este un piscot special conceput pentru a fi consumat de cei mici. Impreuna cu un pahar cu lapte, piscotul delicios poate fi o gustare minunata pentru copii.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.