Setari Cookie-uri

Da frau liber imaginatiei in atelierul tau de creatie, alaturi de Lidl!

Creativitatea nu cunoaste limite atunci cand ai la indemana instrumentele potrivite. Din 21 septembrie, la Lidl vei gasi tot ce-ti este necesar pentru a pune bazele propriului atelier de creatie.

Comunicat de presa

Fie ca doresti sa faci mici retusuri hainelor tale, sa croiesti si sa cosi o tinuta conceputa de tine sau sa creezi decoratiuni inedite pentru locuinta, incepand cu 21 septembrie, fa o vizita in magazinele Lidl pentru a te pregati de lucru.

N-a fost niciodata mai simplu sa fii propriul designer de moda! Cu ajutorul masinii de cusut (359 de lei) iti vei putea pune in aplicare orice idee si te vei putea mandri cu creatiile tale vestimentare. Dotata cu 33 de functii de coasere si cu o functie automata in patru trepte pentru coaserea butonierelor, aceasta este compatibila si cu materiale speciale, precum jerseul sau tesaturile stretch.

Daca vrei sa faci mici retusuri manuale, alege unul dintre cele trei modele de seturi universale de cusut (19,99 de lei). Acestea contin o multitudine de accesorii ce te pot ajuta sa croiesti, sa masori si sa cosi. Util iti va fi si setul de foarfeci (11,99 de lei), ce include patru foarfeci cu manere confortabile.

Citește și:

Pentru ca lucrul cu acul si cu ata necesita o buna vizibilitate a suprafetei de lucru, Lidl iti ofera o lampa cu lumina naturala (79,99 de lei) si doua modele de lupe (19,99 de lei). Acestea te vor asigura ca vezi chiar si cele mai mici detalii si ca nu-ti suprasoliciti vederea.

Din 21 septembrie, la Lidl vei gasi tot ce-ti trebuie pentru creatii handmade uimitoare, in propriul atelier!

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.