Setari Cookie-uri

Fii o sursa de inspiratie in fiecare zi cu noile colectii toamna-iarna de la Fashion Days

Descopera stilul tau personal in trendurile sezonului rece: Pastels, Color Blocking, Luxe Layering, The Coat si The '70.

comunicat de presa


Fashion Days, cea mai mare destinatie de fashion din Romania, a lansat noile colectii de toamna-iarna, apartinand unor branduri internationale de top precum Esprit, Calvin Klein, United Colors of Benetton, Desigual, Stefanel, UGG, Liu Jo, Superga, Dolce & Gabbana, Triumph, Dsquared, Levi's, Vagadond si multe altele. Fashion Days ofera clientilor posibilitatea de a alege din cele peste 500,000 de produse, de la peste 1000 de branduri de fashion.

Avand misiunea de a inspira schimbarea si dezvoltarea unui stil personal autentic, Fashion Days a creat pentru pasionatii de shopping online - TREND REPORT toamna-iarna 2015, un dosar de stil care prezinta piesele cheie ale sezonului. Prezentarea completa a tredurilor se gaseste pe blogul companiei -The Daily Issue, unde editorii si stilistii de moda Fashion Days ofera inspiratie pentru un look in tendinte, in fiecare zi.

Citește și:

Pentru un sneak-peak, descopera noul video lansat de Fashion Days, in care actrita Raluca Aprodu prezinta trendurile de sezon.

Pentru femei, Fashion Days recomanda 5 trenduri de toamna: Pastels, The 70’s, Color Blocking, The Coat si Luxe Layering.

Pentru barbati, trendurile sunt: The New Denim, Knitwear si The Perfect Cover Up.

Trenduri femei

Pastels - Nuante mai vesele ca niciodata

Pastelurile din acest sezon aduc in lumina reflectoarelor un stil boem. Aceste culori delicate sunt perfecte pentru un outfit clasic si atemporal, pentru un look sofisticat si inocent. Puteti gasi o serie de articole de inspiratie, intr-o categorie special creata de Fashion Days, disponibila aici.

Color Blocking - Impact maxim cu efort minim: color mix spectaculos!

Acest stil aduce culori electrice, neasteptate pentru sezonul rece. Trendul color blocking reuneste culori complementare puternice, intr-o singura tinuta, cu nuante neon, combinate cu bej, gri, alb-negru sau chiar printuri grafice. Pentru tinute in culori puternice, puteti verifica recomandarile noastre pe Fashion Days.

Citește și:

The Coat - Sezonul de toamna cere un palton cu personalitate!

Jachetele, fie ca vorbim despre modele iconice, care nu isi pierd niciodata eleganta, sau despre piese noi, care pot sa ofere un stil la moda hainelor mai vechi din garderoba, sunt elementele de baza ale sezonului rece. Vestele sau paltoanele din blana artificiala sunt un must-have pentru acest sezon, de la culori pastelate, la nuate neon. Ghidul Fashion Days ofera o gama larga de produse, disponibila aici.

Luxe Layering - Piesele esentiale ale toamnei in suprapuneri inedite.

Cand vorbim despre trendul Luxe Layering, vorbim despre materiale pretioase, cum ar fi: dantela, lana, casmir, blana sau catifea, perfecte pentru tinute elegante si originale. Este un trend nou, care reinventeaza stilul retro si aduce prospetime in garderoba ta de toamna. Pentru combinatii ideale, Fashion Days ofera o gama larga de produse inedite.

Citește și:

The '70 - Noul stil retro feminin

Stilul Vintage nu se demodeaza niciodata. Pentru aceasta toamna, anii '70 sunt una dintre cele mai cool tendinte, care promoveaza un stil elegant si sofisticat. Fiecare piesa este croita impecabil, silueta este alungita si niciun detaliu nu este lasat la intamplare. Este un stil perfect atat pentru tinuta de birou, cat si pentru o zi de relaxare cu prietenii sau chiar pentru o petrecere. Recomandarile Fashion Days pentru acest stil sunt disponibile aici.

Trenduri barbati

CLASSICAL KNITS – Garderoba de zi cu zi se bazeaza pe tricotaje

Pentru barbati, tricoturile clasice sunt perfecte pentru o zi rece, un must-have pentru acest sezon. Tricotajele pot fi usor asortate cu o camasa cu guler sau esarfe elegante mari, jachete, pantaloni din denim sau clasici. Ghidul Fashion Days ofera o varietate de produse in acest stil.

Citește și:

THE NEW DENIM - Denim basic pentru fiecare stil

Indiferent de croiala, nuanta si aplicatii, piesele din denim sunt o necesitate in garderoba masculina, mai ales pentru toamna. Pentru acest sezon, stilurile sunt: blugii slim fit, care sunt inca la moda si pot fi foarte usor de asortat cu un sacou Harrington sau cu o bluza din tricot; blugii skinny fit, largi in jurul soldurilor si stransi in jurul gleznelor si blugii regulat fit, care pot fi cu succes inclusi in categoria articolelor ce raman mereu la moda. Pentru recomandarile Fashion Days, accesati categoria dedicata denimului.

THE PERFECT COVER UP - Sezonul de toamna cere o jacheta cu personalitate!

Indiferent ca preferi o jacheta sau un palton pentru sezonul rece, noua ta investitie trebuie sa fie usor de adaptat de la casual la smart elegant. Alege intelept si poarta jacheta ta preferata in orice combinatie: cu denim, cu un costum desavarsit sau cu tricotajele sezonului. Recomandarile pentru acest trend sunt disponibile aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.