Setari Cookie-uri

Vedetele sarbatoresc reintalnirea cu Pumpkin Spice Latte la Starbucks Cotroceni

Dornice sa redescopere aromele toamnei, vedetele si-au dat intalnire aseara la cafeneaua Starbucks, din Afi Palace Cotroceni, unde au savurat celebra bautura, Pumpkin Spice Latte.

comunicat de presa:

Alina Eremia si fratele ei, Mircea Eremia, Ioana Maria Moldovan, Oana Tache, Giani Kirita si Vladimir Draghia au avut parte de experiente magice de toamna la Starbucks, ceea ce le-a deschis apetitul pentru cafeaua speciala cu arome de dovleac si scortisoara.Vedetele au acceptat cu entuziasm provocarea de a-si prepara singure bautura vedeta a toamnei, Pumpkin Spice Latte. Au imbracat sortul de la Starbucks si au dat frau creativitatii in spatele barului, dupa care s-au bucurat de propriile cafele Pumpkin Spice Latte. In aceeasi seara speciala de toamna, artistii au fost invitati de catre barista de la Starbucks la o sesiune de degustare, care i-a surprins si cu tips & tricks despre cafea.

Cafeneaua Starbucks Cotroceni este amplasata la parter, intr-o zona intens circulata, si are o suprafata de 450 mp, care include si o terasa exterioara, dar si o gradina de iarna.

Citește și:


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.