Vedetele sarbatoresc reintalnirea cu Pumpkin Spice Latte la Starbucks Cotroceni

Vedetele sarbatoresc reintalnirea cu Pumpkin Spice Latte la Starbucks Cotroceni
Kudika
22 Septembrie 2015

Dornice sa redescopere aromele toamnei, vedetele si-au dat intalnire aseara la cafeneaua Starbucks, din Afi Palace Cotroceni, unde au savurat celebra bautura, Pumpkin Spice Latte.

comunicat de presa:

Alina Eremia si fratele ei, Mircea Eremia, Ioana Maria Moldovan, Oana Tache, Giani Kirita si Vladimir Draghia au avut parte de experiente magice de toamna la Starbucks, ceea ce le-a deschis apetitul pentru cafeaua speciala cu arome de dovleac si scortisoara.

Vedetele au acceptat cu entuziasm provocarea de a-si prepara singure bautura vedeta a toamnei, Pumpkin Spice Latte. Au imbracat sortul de la Starbucks si au dat frau creativitatii in spatele barului, dupa care s-au bucurat de propriile cafele Pumpkin Spice Latte. In aceeasi seara speciala de toamna, artistii au fost invitati de catre barista de la Starbucks la o sesiune de degustare, care i-a surprins si cu tips & tricks despre cafea.

Cafeneaua Starbucks Cotroceni este amplasata la parter, intr-o zona intens circulata, si are o suprafata de 450 mp, care include si o terasa exterioara, dar si o gradina de iarna.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri