Setari Cookie-uri

Mult asteptatul brand de machiaj recunoscut mondial, MAC COSMETICS, s-a deschis si in PALAS MALL Iasi!

Una dintre cele mai influente si revolutionare companii din lume din industria cosmetica, Make up Art Cosmetics (MAC) a lansat recent in PALAS MALL, Iasi, cel de-al saptelea magazin din Romania.

comunicat de presa

Lansarea magazinului M·A·C din Iasi a fost celebrata pe 24 septembrie printr-un eveniment pop-art, derulat sub conceptul international ”Art of the Lip”, ce reprezinta din plin personalitatea colorata si plina de viata a brandului.

Astfel, invitatii din presa locala, bloggeri, clienti, influenceri si publicul aflat in Atrium Palas Mall in seara respectiva s-au relaxat si amuzat din plin cu sesiuni de make-up profesionist oferite de make-up artistii M·A·C, caricaturi funny ale buzelor facute la eveniment sau fotografii cu recuzita colorata ”Art of the Lip”.

Invitatul special al serii a fost bloggerita Alina Ceusan, care s-a bucurat de un machiaj trendy, cu focus pe buze, realizat in stil ombre de catre trainerul M.A.C, Alis Costea. Fana a brandului, Alina nu a rezistat tentatiei de a pleca acasa, la finalul serii, cu un ruj din colectia Vampify. Venita direct de la Cluj pentru evenimentul de lansare al magazinului M.A.C din Palas Mall, Alina reprezinta intruchiparea valorilor M.A.C: trend setting, glamour si puterea exemplului personal. Alina reuseste sa fie o inspiratie pentru cei peste 141.000 de fani pe care ii are pe INSTAGRAM, oferindu-le adevarate lectii de moda, stil si machiaje spectaculoase.

Citește și:

Background-ul sonor a fost asigurat de DJ Van Illa si completat cu un concert live cu Mood Indigo Duo.

Cocktail-urile sofisticate si gustarile delicioase au completat atmosfera serii, iar simpaticele lip cookies au fost preferatele invitatilor.

Comunicarea si promovarea in Social Media a evenimentului s-au desfasurat folosind hashtagurile #MacArtOfTheLip si #MacCosmeticsRomania. Pentru a vedea atmosfera evenimentului din perspectiva invitatilor, puteti accesa cele doua hastaguri si veti intra in universul plin de culoare M.A.C.

M.A.C continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine in care se regasesc colectii editie limitata, dar si toate produsele din colectiile permanente. Magazinul din Palas Mall inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptati de la un magazin M.A.C (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul), iar design-ul ambientului este resimtit imediat ca fiind exclusivist si pur urban.

Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta”) reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M·A·C si-a deschis sufletul in fata publicului din Iasi prin acest eveniment impresionant de inaugurare.

Citește și:

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale in cautarea inovatiilor, M.A.C. este prezent in culisele a peste 300 de reprezentatii la Fashion Week din Londra, Milano, si Paris.

M.A.C. este un brand de machiaj creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea M.A.C. respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.