Setari Cookie-uri

Noile camasi ALISIA ENCO, tinuta creativa de business la feminin

Colectia ALISIA ENCO Creative Business este de acum imbogatita cu modele noi, concepute special pentru femeile care lucreaza in mediul de afaceri. In aceasta toamna, colectia de camasi ALISIA ENCO a trecut printr-o transformare: noile modele vin in combinatii inedite de culori ca o reinventare a camasii clasice, dar si intr-o gama mai larga de masuri, pastrand in acelasi timp materialele de calitate superioara.

comunicat de presa

„Fiecare model de camasa aduce cu sine propria personalitate si o scoate in evidenta pe cea a femeii care o imbraca: eleganta, joviala, riguroasa, feminina, cu tente masculine, toate aceste particularitati fac ca aceste camasi sa se muleze pe gusturi din cele mai diverse”, explica Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO.

Colectia de camasi ALISIA ENCO Creative Business este una dintre cele patru colectii cu care s-a lansat brandul la finalul anului 2014, punand accent pe versatilitate si pe nonconformism. Fie ca prefera culori care ies in evidenta sau elemente florale, fie modele mai serioase in nuante de albastru si alb, orice femeie isi poate gasi camasa prin care sa isi exprime personalitatea si in mediul rigid de afaceri.

Realizata pentru a fi potrivita in orice context, la birou, intr-o intalnire sau un mediu mai relaxat, colectia Creative Business provoaca prin imprimeu, culori, texturi si forma, pastrand in acelasi timp bumbacul de calitate superioara, lungimea suplimentara si croiala cu tenta masculina. Gama de masuri este acum mai mare, incluzand marimile 48, 50 si 52.

Citește și:

Lansat la sfarsitul anului 2014, brandul ALISIA ENCO reflecta viziunea fondatoarei marcii asupra tinutelor business pentru femei si a fost construit in jurul unei piese centrale - camasa. Toate camasile ALISIA ENCO sunt realizate 100% din bumbac de cea mai buna calitate, cu tesatura deasa, neteda, naturala si confortabila, fiind usor de purtat o zi intreaga la birou si potrivite chiar si in cazul intalnirilor neprevazute.

Pe langa camasile cu un set de caracteristici distince, printre care se numara si gulerul drept si masculin, colectiile brandului cuprind si o serie de accesorii precum cravate, gulere, dar si saluri din in.

Colectiile ALISIA ENCO se comercializeaza in prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online, www.alisiaenco.com. Livrarea produselor se realizeaza oriunde in lume, iar transportul în Romania este gratuit.

Citește și:

Despre Alice Botnarenco

Alice Botnarenco este antreprenor si presedinte fondator al organizatiei Femei in Afaceri, comunitate de business adresata exclusiv femeilor. Cu o experienta bogata in afaceri si initiativa profesionala, Alice si-a lansat primul business la varsta de 23 de ani. In anul 2009, la inceputul perioadei de recesiune, Alice a infiintat organizatia Femei in Afaceri, din nevoia asumata de a se consulta cu alte femei-antreprenor, dar si cu specialiste in domeniile lor de activitate, pentru a problematiza contextele specifice mediului de business si a gasi impreuna suport, solutii si conexiuni. In prezent, comunitatea are peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin, acolo unde a si inceput Femei in Afaceri, si peste 100 de membre pe prima platforma online din Romania dedicata mediului de business feminin. Alice Botnarenco este Mentor in cadrul European Network of Mentors for Women Entrepreneurs iar, in anul 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.