Setari Cookie-uri

Peek & Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Retailerul german de fashion va ocupa o suprafata de aproximativ 5.000 metri patrati, distribuiti pe 2 niveluri

comunicat de presa

Cu ocazia inaugurarii magazinului Peek & Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adauga in portofoliul sau cea mai mare reprezentanta Peek & Cloppenburg din Romania, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din tara. Odata cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri in plus celor existente.

De asemenea, in ziua inaugurarii, cumparatorii vor fi intampinati cu o oferta speciala: la cumparaturi de peste 199 de lei, acestia vor beneficia de reduceri de pana la 20%.

Cu peste 60 de magazine in tara mama si alte 45 de magazine in Austria si Europa Centrala si de Est, retailerul german inaugureaza in Mega Mall cel de-al treilea magazin din Bucuresti si cel de-al patrulea din Romania. Magazinul va avea o suprafata impresionanta de aproximativ 5.000 metri patrati, desfasurata pe 2 niveluri, nivelul 1 si parter, in zona atrium sud, iar accesul in magazin se face de pe ambele niveluri. Peek & Cloppenburg din Mega Mall va gazdui pana la 500 de branduri, acoperind toate gamele de produse pentru barbati, femei, cat si pentru copii: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review si multe altele.

Citește și:

Din mixul de marci barbatesti, bucurestenii vor putea gasi Marc O'Polo, Tommy Hilfiger, Hugo Boos cu brandurile Boss Orange si Boss Black, MCNEAL, REVIEW, Polo Ralph Lauren, Armani Jeans, iar dintre brandurile pentru femei, Marc Cain, Marco O'Polo, Hugo Boss cu brandul Boss Black, Gerry Weber, S.Oliver, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger si Armani Jeans.

Deschiderea celui mai mare Peek & Cloppenburg din Romania confirma inca o data faptul ca Mega Mall face parte din elita centrelor comerciale ale Bucurestiului. Incepand cu data de 1 octombrie, suntem mandri sa venim in intampinarea publicului nostru cu aproape 500 de branduri in plus, toate acestea sub umbrela unuia dintre cei mai mari si apreciati retaileri de pe piata europeana” a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Magazinul Peek & Cloppenburg isi va deschide portile joi, 1 octombrie, incepand cu ora 10:00 si isi va astepta vizitatorii cu oferte speciale, bauturi, muzica live, un make-up corner si multe alte surprize.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.

Citește și:

Despre Mega Mall


Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat in Bucuresti de fondul de investitii NEPI. In urma unei investitii de 165 de milioane de euro, acesta acopera in total 230.000 metri patrati, fiind in prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania. Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de 72.000 de metri patrati, dispusi pe 4 niveluri, ce gazduieste in prezent 220 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.


Mega Mall aduce si o serie de premiere in retailul romanesc, care le ofera bucurestenilor experiente unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri patrati, dotata cu o piscina semi-olimpica, cinematograful Cinema City cu 14 sali si tehnologia 4Dx, un nou concept de spatii de distractii cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmarite transmisiuni sportive live, dar si un loc de joaca, adus de Gymboland, pentru copiii de toate varstele.

Citește și:


Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, incaltaminte, ingrijire si accesorii din tara, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti si Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din Romania.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.