Setari Cookie-uri

PREMIERA IN ROMANIA: Estetiq Solutions prezinta HYDROSHAPE la Cosmetics Beauty Hair 2015

O noua linie de aparate pentru centrele de estetica ocupa din aceasta toamna un loc important in portofoliul Estetiq Solutions iar ea va fi prezentata in premiera in Romania, la Cosmetics Beauty Hair, expozitia internationala de profil care va avea loc la Romexpo, in perioada 1-4 octombrie.

Vacu Activ este producator recunoscut la nivel international pentru performanta tehnologiei de fitness si remodelare corporala care ii poarta semnatura. Aceasta integreaza solutii de tip 2 in 1: eficienta exercitiilor fizice este potentata de hidromasaj, infrarosu si de vacuum pentru a asigura pierderea kilogramelor in plus dar si un aspect sanatos al pielii.

HYDROSHAPE, aparatul cu care Vacu Activ se lanseaza pe piata din Romania prin Estetiq Solutions, este un bestseller in centrele de fitness si spa din Europa datorita antrenamentului fizic eficient si placut, prin pedalare, dar si hidromasajului asigurat de dispozitiv in timpul exercitiului.

HYDROSHAPE incorporeaza 4 elemente intr-o singura “capsula”:

· Bicicleta

· Apa

· Hidromasaj

· Ozon

Hidromasajul accelereaza efectele miscarii si topeste celulita din zonele sensibile. 14-16 jeturi de apa activeaza sistemul limfatic, eliminand aspectul de coaja de portocala.

Citește și:

Efectul utilizarii simultane a bicicletei si a hidromasajului va transforma grasimea in muschi iar ozonul, cel de-al patrulea element eliberat de sistemul Hydroshape in timpul tratamentului, stimuleaza productia de oxigen si are un efect similar cu cel al unui micropeeling.

Hydroshape poate fi utilizat la orice varsta si este dedicat celor care isi doresc sa obtina rezultate rapide pentru silueta lor cu un efort moderat iar clipele dedicate exercitiului fizic sa fie adevarate momente de relaxare.

Gama Vacu Activ este completata de Infrashape, Rollshape, Vibrashape, oferind solutii complete pentru centrele spa si de remodelare corporala. Intreaga gama Vacu Activ poate fi personalizata cromatic astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de design interior.

Standul Estetiq Solutions la Cosmetics Beauty Hair se afla in pavilionul C2, ocupand pozitiile 31 si 32.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.