Setari Cookie-uri

DRESSBOX le asigura femeilor cele mai elegante tinute, de la case renumite de moda, la cele mai accesibile costuri

Eleganta si prestigiul la un eveniment important sunt, inainte de toate, marcate prin tinuta, iar doamnele si domnisoarele stiu cel mai bine asta.

comunicat de presa:

De la covorul rosu pe care sunt fotografiati invitatii la privirile admirative pe care le atrag, nicicand feminitatea nu este mai bine completata decat atunci cand este purtata o rochie frumoasa. Totusi, cele mai apreciate piese vestimentare au, de regula, preturi destul destul de mari. Astfel a aparut DRESSBOX, un serviciu care pune la dispozitia clientilor cele mai dorite tinute, dar fara costuri greu de sustinut.

DRESSBOX a fost lansat dupa o munca sustinuta de-a lungul a opt luni cu scopul de a deveni cel mai de incredere partener pentru cele mai frumoase evenimente. In prezent, DRESSBOX a ajuns, la un an de zile de la lansare, cel mai apreciat serviciu de tipul acesta. Startul s-a bazat pe ratiuni practice, de a plati mai putin pe tinute de calitate, iar acum a ajuns cea mai sigura sursa pentru a avea cea mai eleganta rochie dedicata unui eveniment special din viata fiecaruia. Marele avantaj al inchirierii, spre deosebire de cumparare, este ca o femeie are astfel ocazia sa poarte rochii deosebite, din materiale de buna calitate, prezentate doar in reviste sau la prezentari de moda.

Citește și:

„Cand ne-am gandit sa pornim la drum cu DRESSBOX, ne-a motivat scopul practic: de ce trebuie sa fie eleganta scumpa. Aceasta este nepretuita, asa ca am urmarit sa reducem costul acolo unde el n-ar trebui sa fie prea mare. Stim, totodata, cat de util si important este sa fii in pas cu tendintele modei. Felul in care te simti nu este reprezentat de pretul unui produs, ci de cum acesta iti reflecta stilul si ceea ce esti. Acum, piata si clientele care au incredere in noi ne-au demonstrat ca ceea ce facem este foarte bine si ne putem continua planul de a transforma DRESSBOX intr-un brand national. Ne bucuram sa putem oferi publicului nostru, unul feminin, pasionat de moda si din ce in ce mai cultivat si mai exigent, acele produse de care are nevoie in acele momente speciale. Aceste lucruri ne motiveaza si ne sporesc optimismul pentru 2016“, a declarat Daniel Penciuc, in calitate de fondator DRESSBOX.

Citește și:

Cand vine vorba de costuri, produsele DRESSBOX au preturi cuprinse intre 150 si 1.000 de lei. Acestea sunt insa vestimentatii care in magazine, in cazul achizitiei, pot ajunge si la cateva mii de euro. Media inchirierilor a crescut de cand DRESSBOX a introdus si seriile de accesorii care pot fi inchiriate. Astfel, tinuta este completa si perfecta pentru o seara speciala. Ca impact in mediul virtual, site-ul serviciului a ajuns in ultimele 30 de zile la peste 100.000 de vizite, dar sunt si sute de cliente care vin direct in showroom. In prezent, colectia cuprinde peste 1.000 de rochii si accesorii, dar este in continua extindere. Pentru anul acesta, DRESSBOX estimeaza o crestere semnificativa fata de 2014. Aceasta se datoreaza, in primul rand, cresterii in popularitate a serviciului, dar si a evolutiei pozitive a mediului online. Potrivit estimarilor companiei, odata cu inceperea sezonului de evenimente DRESSBOX va ajunge la o medie de 400-500 de inchirieri pe luna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.