Setari Cookie-uri

Vedetele au sarbatorit La vie est belle: Sublime Maison de Beaute

Diana Dumitrescu, Alexia Talavutis, Oana Tache, Simona Taranu, Marina Neagu, Bianca Dragomir si Vladimir Draghia au sarbatorit frumusetea la Sublime Maison de Beaute.

comunicat de presa

La vie est belle Sublime Maison de Beauté

Diana Dumitrescu, Alexia Talavutis, Oana Tache, Simona Taranu, Marina Neagu, Bianca Dragomir si Vladimir Draghia, alaturi de jurnalisti, bloggeri si prieteni, au sarbatorit cu fast inaugurarea Sublime Maison de Beauté, un beauty boutique cu aer parizian din centrul capitalei.

Amenajat in stil frantuzesc, cu detalii romantice si influente vintage, Sublime Maison de Beauté, un salon de infrumusetare in stilul boutique, care te duce cu gandul la Paris, si-a intampinat invitatii speciali cu o atmosfera relaxata si prietenoasa si i-a surprins prin simplitate si eleganta, dar si cu decoratiuni florale deosebite realizate de Imperioso Mariages.

beauty boutique

La evenimentul de deschidere, vedetele, jurnalistii si bloggerii au patruns intr-o lume sublima, un loc al atentiei pentru detalii, al cuvintelor si al timpului petrecut frumos, au ascultat jazz, au ciocnit un pahar de sampanie si au participat la cateva demonstratii de beauty... totul intr-o ambianta de poveste.

Citește și:

Sublime Maison de Beauté, a luat nastere din nevoia de a crea un concept diferit de salon de infrumusetare, in care clientului i se ofera o adevarata experienta: “Pe langa serviciile obisnuite dintr-un salon de infrumusetare, Sublime Maison de Beauté este singurul loc din capitala în care punem pe primul loc aspectul fizic (frumoasa din cap pana in varful degetelor), starea de bine (este un loc amenajat special pentru a te simti ca acasa) si timpul pretios petrecut la salon, atat pe perioada desfasurarii serviciilor alese de client, dar si de ce nu, al timpului liber. La noi clientul se va simti inconjurat de prieteni”, spune Alexandra Neculai, owner Sublime Maison de Beauté.

vedete

Sublime Maison de Beauté, situat intr-o zona boema din Bucuresti, pe Intrarea Tudor Stefan nr. 17, intre Calea Dorobanti si Calea Floreasca, este locul tau ideal pentru ingrijire, relaxare si infrumusetare. De asemenea, beauty boutique-ul poate functiona perfect ca locul de intalnire cu prietenele tale, sau poate fi destinatia potrivita pentru un “girls beauty party” cu ceaiuri si prajituri.

Citește și:

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Sublime Maison de Beauté, pe website-ul Sublime Maison de Beauté sau in locatia de pe Intrarea Tudor Stefan nr. 17 din Bucuresti.

Galerie foto - Lansare Sublime Maison

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.