Marsul Trupelor Roz de lupta impotriva cancerului la san

Marsul Trupelor Roz de lupta impotriva cancerului la san

Bucurestiul intra in lupta pentru sanatatea femeilor.

comunicat de presa: Retail jobs

Duminica, 11 octombrie 2015, provocam locuitorii din Bucuresti sa se alature Campaniei pentru Sanatatea Sanilor printr-un eveniment de informare organizat de AVON Cosmetics Romania. Aducem in strada lupta pentru sanatatea femeilor pe care le pretuim si incepem inrolarea in Marsul „Trupelor Roz” la ora 15:30, Parcul Unirii.

Andreea Marin,ambasadorul campaniilor sociale Avon, si gazda evenimentului Dani Otil ne vor insotii pe traseul marsului din Parcul Unirii pana in Parcul Tineretului (intrarea din Bulevardul Sincai), unde asediati de conffeti vom lansa baloane roz in memoria victimelor cancerului la san, vom canta in cel mai mare karaoke aratandu-ne grija pentru mamele, surorile si prietenele noastre.

Pe scena din Parcul Tineretului vor concerta alaturi de participanti: Raluka, Amna, Anna May, Theo Rose, Last Night si John Rivas.

1 din 8 femei din Romania risca sa dezvolte cancer la san si anual, 5.600 de romance sunt diagnosticate cu aceasta maladie. Dintre ele, 90% ajung la medic in stadii avansate ale bolii, atunci cand sansele de supravietuire sunt reduse. Semnele acestei maladii sunt vizibile abia in ultimele stadii ale bolii, iar controlul periodic este singura metoda prin care femeile pot afla ca sunt bine. Luptam insa cu optimism si incredere, deoarece aceasta boala depistata in primele stadii poate fi vindecata.

Prin Campania pentru Sanatatea Sanilor, AVON Romania lupta impotriva cancerului la san, prin strangerea de fonduri din vanzarea produselor cu fundita roz. Acestea sunt directionate catre finantarea programelor destinate informarii si educarii femeilor din Romania privind depistarea precoce a cancerului la san si achizitionarea de echipamente medicale pentru a asigura ingrijire de calitate pentru pacientii diagnosticati cu aceasta boala. „In fiecare an, prin Campania pentru Sanatatea Sanilor, invitam femeile sa faca o promisiune pentru viata, le vorbim despre modalitatile de diagnosticare precoce a cancerului la san si incurajam mearga la control.”, a declarat Raluca Kisescu, Director de marketing Avon Romania si Moldova.

Parteneri: Aqua Carpatica si Roton
Parteneri media: Itsy Bitsy si Starcom Media Vest

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri