Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Transmis prin livestreaming pe sun-plaza.rocks!

Brand-uri cu traditie in Romania, dar si in intreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Sephora, Poema, V Generation by Vans si Yves Rocher, vor fi reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna vor defila intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri si bikeri O cafea la Second Cup va asezona pleiada brand-urilor cu aroma de octombrie.

Pentru prima data in Romania, fashion show-ul va fi transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro.
Fashion editorul eva.ro promite o combinatie unica in care ultimele tendinte in moda de toamna-iarna intalnesc adrenalina urbana sub bagheta Sun Plaza. Daca vrei sa incerci un machiaj in trend, specialistii Yves Rocher te asteapta pe toata durata evenimentului la stand-ul special amenajat de unde poti pleca cu un machiaj in ton cu nota noilor colectii.

Fetele de la trupa Amadeus vor sustine un concert de senzatie iar alaturi de manechinele inedite vor defila vedetele Geanina Ilies, Anca Serea si Dana Savuica. Gazda evenimentului va fi Diana Munteanu.

Nu rata o experienta de senzatie! Alatura-te si tu unui eveniment in care surprizele se vor tine lant!

Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center marcheaza lansarea colectiilor toamna – iarna 2015 si face parte dintr-o serie de activitati special destinate celor pasionati de moda, shopping de senzatie si distractie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care stiu ca stilul personal este liber in diversitatea urbana.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: