A fost lansat programul de sucuri pentru fumatori

A fost lansat programul de sucuri pentru fumatori

Anca Alungulesei a lansat "Programul de sucuri pentru fumatori" care combate efectele fumatului!

comunicat de presa:

Anca Alungulesei a lansat “Programul de sucuri pentru fumatori” care limiteaza efectele nocive ale fumatului activ sau pasiv, iar toate carentele de vitamine si minerale pierdute sunt compensate printr-un aport sporit de nutrienti.

Sucurile pentru fumatori fac parte dintr-un program creat special pentru a veni in ajutorul fumatorilor activi si pasivi. Stim cu totii cat de nociv este fumatul pentru organism insa, cu toate acestea, multi dintre cei care fumeaza, desi constientizeaza efectele nocive ale fumului de tigara, nu pot renunta la tigari. Carentele care se dezvolta in decursul anilor sunt din ce in ce mai profunde si, desi nu se observa cu ochiul liber sau pe moment, in timp genereaza boli. Astfel, trebuie mereu sa suplimentam cu vitamine si nutrienti. Si, singurul mod in care reusim sa facem aceasta suplimentare este alimentatia”, spune Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco.

Solutia de a compensa carentele de vitamine si minerale pierdute prin fumat este asadar suplimentarea printr-o alimentatie adecvata. “Astfel a luat nastere programul de sucuri pentru fumatori, care reprezinta o solutie practica atat pentru fumatorii activi, cat si pentru cei pasivi, pentru ca acum beneficiaza de o infuzie naturala de nutrienti, echivalentul a doua kilograme de legume si fructe in patru sticle de suc, livrate la domiciliu. Deci, o multime de nutrienti, vitamine si enzime la pahar atat de necesare fiecarui organism, dar in special in cazul fumatorilor!”, explica Anca Alungulesei.

Programul de sucuri pentru fumatori este un program de patru zile, care se adreseaza fumatorilor, dar si celor care traiesc in preajma lor si inhaleaza pasiv fumul de tigara. Cele 16 sucuri presate la rece continute de un pachet si care se beau pe parcursul a patru zile ajuta la eliminarea mucusului in exces, sunt excelente tonice pulmonare, au efect revigorant si detoxifiant, dar si o uimitoare capacitate de regenerare a organismului.
Sucurile 100% naturale, raw si nepasteurizate curata si energizeaza organismul, furnizandu-i intreaga cantitate de carbohidrati si de fructoza de care are nevoie, iar sucurile din legume reconstruiesc si regenereaza celulele organismului. Mai multe detalii despre “Programul de sucuri pentru fumatori” pot fi aflate accesand link-ul: http://www.rawcoco.ro/produs/program-de-sucuri-pentru-fumatori-4-zile/.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri