KFC anunta deschiderea celui de-al 56-lea restaurant, la Drobeta Turnu Severin

KFC anunta deschiderea celui de-al 56-lea restaurant, la Drobeta Turnu Severin

Lantul de restaurante KFC inaugureaza joi, 15 octombrie, primul restaurant KFC din Drobeta Turnu Severin.

comunicat de presa

Bucuresti, 14 octombrie 2015. Lantul de restaurante KFC inaugureaza joi, 15 octombrie, primul restaurant KFC din Drobeta Turnu Severin. Fanii brandului gasesc noua locatie in zona food court a centrului comercial Severin Shopping Center, din strada Mihai Viteazu nr. 78.

Deschiderea noului restaurant KFC a presupus o investitie de aproximativ 350.000 euro, suprafata acestuia fiind de 161 mp. Prin extinderea zonei de activitate, lantul de restaurante KFC a generat 30 de noi locuri de munca. Odata cu inaugurarea celui de-al 56-lea restaurant, locatiile acopera 23 de orase la nivel national.

„Suntem mereu in cautare de spatii noi pentru a deschide locatii KFC si ne bucuram sa anuntam noul restaurant din Drobeta. Este cea de-a treia locatie deschisa in acest an si ne aduce cu un pas mai aproape de fanii brandului, pe care ii asteptam cu retete delicioase, preparate in fiecare zi in restaurant”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

In vara acestui an, centrul comercial Severin Shopping Center s-a extins si promite sa aduca un plus de energie in judetul Mehedinti, prin crearea celei mai mari zone de distractie si petrecere a timpului liber, KFC fiind parte din schimbare.

Pentru a afla mai multe detalii despre noutatile si produsele KFC, puteti accesa pagina de Facebook KFC sau site-ul www.kfc.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri