Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

comunicat de presa:

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Centrul Fericirii, primul centru de transformare integrativa din Romania, anunta deschiderea unui nou sediu in Bucuresti. Acesta se afla pe bulevardul Decebal.

Centrul Fericirii reprezinta un mediu inspirational si echilibrat de suport pentru transformarea, dezvoltarea si implinirea personala a oamenilor. Compania ofera servicii de coaching, psihoterapie, nutritie, kinetoterapie, biorezonanta magnetica, antrenamente sportive si remodelare corporala, atat in format individual, cat si in cadrul unor pachete transformationale.

„Centrul Fericirii reprezinta un vis pe care l-am avut inca de cand eram adolescenta: imi doream sa creez un loc in care oamenii sa se relaxeze si sa aiba grija atat de trup, cat si de suflet. Acum ca am reusit sa fac asta, oamenii ma intreaba cine poate veni aici. Raspunsul e simplu: toata lumea. Caci, pana la urma, cine nu si-ar dori sa fie in centrul fericirii?! ”, a declarat Florina Onetiu, fondator Centrul Fericirii.

Pe langa serviciile oferite, Centrul Fericirii organizeaza in fiecare luna workshop-uri si seminarii de grup, atat gratuite, cat si contra cost. Temele centrale sunt dezvoltarea personala, excelenta in business, nutritie si beauty.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: