Setari Cookie-uri

Bulevardul Decebal devine Centrul Fericirii

Centrul Fericirii inaugureaza un nou sediu

comunicat de presa:

Centrul Fericirii, primul centru de transformare integrativa din Romania, anunta deschiderea unui nou sediu in Bucuresti. Acesta se afla pe bulevardul Decebal.

Centrul Fericirii reprezinta un mediu inspirational si echilibrat de suport pentru transformarea, dezvoltarea si implinirea personala a oamenilor. Compania ofera servicii de coaching, psihoterapie, nutritie, kinetoterapie, biorezonanta magnetica, antrenamente sportive si remodelare corporala, atat in format individual, cat si in cadrul unor pachete transformationale.

„Centrul Fericirii reprezinta un vis pe care l-am avut inca de cand eram adolescenta: imi doream sa creez un loc in care oamenii sa se relaxeze si sa aiba grija atat de trup, cat si de suflet. Acum ca am reusit sa fac asta, oamenii ma intreaba cine poate veni aici. Raspunsul e simplu: toata lumea. Caci, pana la urma, cine nu si-ar dori sa fie in centrul fericirii?! ”, a declarat Florina Onetiu, fondator Centrul Fericirii.

Citește și:

Pe langa serviciile oferite, Centrul Fericirii organizeaza in fiecare luna workshop-uri si seminarii de grup, atat gratuite, cat si contra cost. Temele centrale sunt dezvoltarea personala, excelenta in business, nutritie si beauty.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.