Advertorial(P) Green, un lapte special pentru cele mai reusite retete de cafea

Kudika
27 Octombrie 2015

Laptele pentru cafea Green, marca proprie La Fantana, produce o spuma-crema perfecta, excelenta pentru prepararea unor retete aparte de cafea.

Gratie continutului sau ridicat de proteine, Green este ideal pentru a obtine spuma-crema densa si fina atat de necesara prepararii retetelor de cappucino, espresso macchiato, mochaccino, caffe latte, ciocolata.

Cantitatea de proteine joaca un rol important in producerea spumei-crema perfecte, fara de care retetele de preparare a cafelelor, indiferent daca sunt usor de realizat sau complexe, nu s-ar putea executa. Laptele Green contine exact cantitatea necesara de proteine care face ca spuma crema sa fie ideala, fara bule fragile.

De provenienta din productie autohtona, Green nu contine aditivi si nici organisme modificate genetic, nu necesita fierbere – este sterilizat prin ultra-pasteurizare – si poate fi consumat si ca atare. Totodata, laptele nu necesita depozitare la rece inainte de deschidere si este potrivit pentru toate espressoarele echipate cu frother sau steamer.

Iti recomandam doua retete speciale de cafea cu lapte, aromate, perfecte pentru orice moment al anului.

Pentru prima dintre ele, ai nevoie de cafea espresso, de putina scortisoara, vanilie, nucsoara si evident, lapte, cam 200 de ml. Amesteca usor toate ingredientele. Adauga jumatate din mixtura realizata in cafeaua fierbinte, iar cealalta jumatate in laptele cald.

Prepari un espresso scurt peste care adaugi un varf de lingurita de scortisoara si la final, un pic de scortisoara. La frother-ul sau la steamer-ul aparatului de cafea omogenizeaza 200 de ml de lapte Green pana ajunge la consistenta cremoasa si pufoasa si toarna apoi laptele peste espresso. Apoi, cu ajutorul unui betisor poti sa desenezi forme decorative sau chiar sa scrii un mesaj de dragoste.

Pentru a te bucura de gustul perfect al cafelei espresso, foloseste la prepararea ei apa proaspata si curata rezultata din sistemele performante de filtrare a apei de la La Fantana.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: