Setari Cookie-uri

Medicul roman Florin Lazarescu a fost ales presedinte al Societatii Europene de Cosmetica Dentara

Reuniti in Franta, la Cannes, delegati din 39 de tari din intreaga lume au participat la ce-a de-a 12-a intalnire anuala a ESDC.

comunicat de presa

Dr. Florin Lazarescu

Medicul roman Florin Lazarescu a fost ales in functia de presedinte al Societatii Europene de Cosmetica Dentara (ESCD). Reuniti in Franta, la Cannes, delegati din 39 de tari din intreaga lume au participat la ce-a de-a 12-a intalnire anuala a ESDC.

Dr. Florin Lazarescu este medic stomatolog, director corporatii al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania si director asociat al Clinicii stomatologice TRIDENT din Bucuresti. Membru al ESDC din 2004 si ulterior vicepresedinte al acestei societati, dr. Florin Lazarescu este implicat activ in toate proiectele ESDC, promovand continuu principiile fundamentale ale cosmeticii dentare si importanta stomatologiei estetice.

“Este o onoare pentru mine sa fiu numit in aceasta functie. Consider ca este o confirmare a muncii de pana acum, a implicarii si a dorintei de perfectionare, dar si a valorii medicilor stomatologi din Romania. Doresc foarte mult ca estetica dentara sa ajunga si in tara noastra la cotele atinse in tari mai dezvoltate din Europa. Partea buna este ca desi la capitolul igena orala tara noastra nu sta foarte bine, componenta estetica a stomatologiei a luat avant si la noi. Tot mai multi romani interesati de sanatatea dentara incep sa acorde atentie si aspectului, nu doar functionalitatii. Oamenii sunt constienti de impactul pe care il are un zambet perfect in completarea tinutei - fie ca este vorba despre un interviu de angajare, fie despre fotografii de la evenimente importante”, a declarat dr. Florin Lazarescu.

Noul presedinte al ESCD isi doreste sa le ofere pacientilor cele mai inalte standarde, subliniind importanta folosirii celor mai noi tehnologii, de catre personal medical in masura sa le utilizeze in cele mai bune conditii.

„Consider ca stomatologia evolueaza si, daca tii pasul cu ea, poti oferi pacientului tot ceea ce este mai bun. Increderea acestuia este extrem de importanta si se castiga prin plusul de valoare adus de cunostintele, experienta, tehnicile aplicate de specialist. De aceea, sunt tot timpul conectat la noutatile din domeniu si, alaturi de colegii mei de la clinica TRIDENT, oferim permanent pacientilor nostri acces la aparatura de ultima generatie si specialisti cu nivel inalt de pregatire. Vom inaugura, curand, noul centru de stomatologie si singurul spatiu din Bucuresti construit cu functionalitate – clinica medicala situat la numai 5 minute de actualul sediu TRIDENT, in str. Louis Pasteur nr. 1 (zona Cotroceni)”, a mai declarat dr. Florin Lazarescu.

De-a lungul activitatii, dr. Florin Lazarescu a publicat mai multe lucrari de specialitate, dintre care amintim: Atlas de tehnica radiologica dento-maxilara (2007); Strategii preventive adaptate grupelor de risc pentru afectiuni orale - Ghid de profilaxie (2011), Incursiune in Estetica dentara (coautor, 2013) Comprehensive Esthetic Dentistry (coautor, 2015). Participa la congresele de specialitate si cursurile internationale de calificare si organizeaza, in cadrul Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, cursuri pentru medicii romani.

Citește și:

ESCD - European Society of Cosmetic Dentistry: este una din cele mai importante societati de profil din Europa, cu membri cotizanti din intreaga lume - medici dentisti, cadre universitare de medicina dentara, precum si tehnicieni dentari. Asociatia a fost infiintata in 2003, cu scopul de a promova principiile fundamentale ale cosmeticii dentara - cea mai importanta ramura a medicinii dentare in prezent.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.